Social

O femeie din Galați a recurs la un gest extrem. A vrut să se răzbune pe concubin și a implicat și poliția

O femeie din Galați a recurs la un gest extrem. A vrut să se răzbune pe concubin și a implicat și poliția
Arhivă

O femeie din Galați a anunțat la poliție că a fost răpită împreună cu fiica ei de 14 ani, însă oamenii legii le-au găsite tefere într-un centru de asistență social din Capitală.

Reclamația a fost făcută de un bărbat din comuna Cudalbi, care a sesizat poliţia despre faptul că a primit mai multe mesaje telefonice de la concubina sa, în care aceasta scria că este sechestrată, împreună cu fiica ei minoră, la domiciliul unor rude, în comuna Băleni.

Poliţiştii au mers imediat la faţa locului, unde au luat legătura cu sora femeii „răpite”, şi din discuţiile purtate au aflat că cele două au plecat, în 31 iulie, către Galaţi. Mai mult, aceasta a mai precizat că, la data de 1 august a vorbit cu sora sa, care i-a spus că nu se mai înțelege cu concubinul său și că va pleca din Galați spre Botoșani, într-un centru de asistenţă socială, împreună cu fiica sa.

Au fost găsite în București, unde veniseră de bunăvoie

Totuși, poliţiştii au întocmit pe 3 august un dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi au demarat ancheta pentru găsirea femeii şi a fiicei sale. Au fost făcute verificări pe raza orașului Botoşani, dar persoanele în cauză nu au fost găsite.

În tot acest timp, poliţiştii au încercat să comunice prin mesaje telefonice cu femeia, care, la diverse intervale de timp, îşi deschidea telefonul. Culmea, aceasta chiar le-a dat amănunte oamenilor legii. Ea le-a spus că se află într-un autoturism care merge într-o direcţie necunoscută, împreună cu fiica ei.

În cele din urmă, cele două au fost localizate în Bucureşti şi găsite într-un centru pentru victime ale violenţei domestice, unde erau cazate. Nici urmă de sechestrae, răpire sau alte violențe! Veniseră de bunăvoie în Capitală.

Acum, femeia este cercetată penal pentru inducerea în eroare a organelor judiciare.