Diverse

O femeie, ofițer de penitenciar, a ajuns după gratii după ce s-a descoperit că era însărcinată și într-o relație cu un deținut

O femeie, ofițer de penitenciar, a ajuns după gratii după ce s-a descoperit că era însărcinată și într-o relație cu un deținut

O tânără care lucra ca ofițer într-un penitenciar a fost încarcerată după ce a avut o aventură de un an cu un deținut. Povestea lor e ca un scenariu de film.

Corinne Redhead, în vârstă de 29 de ani, a fost condamnată la 25 de luni de închisoare pentru comportament necorespunzător după ce a avut o aventură cu un deținut în timp ce era supraveghetor la HMP The Mount din Bovingdon, Hertfordshire. Tâlharul Robert O’Connor ispășea o pedeapsă de zece ani când cei doi au intrat într-o relație, relatează The Sun. Corinne s-a îndrăgostit puternic de bărbatul pe care-l supraveghea, iar pentru asta a fost condamnată pentru comportament necorespunzător, după ce poliția a găsit numele lui O’Connor pe certificatul de naștere al copilului celor doi.

Corinne Redhead era însărcinată în șase luni când ofițerii au făcut o razie în celula lui O’Connor și au găsit un telefon mobil ascuns în toaletă.

Pe acesta se aflau mesaje între cei doi, inclusiv 100 de mesaje schimbate în doar 72 de ore, care includeau mesaje sexuale picante.

O’Connor salvase numărul tinerei ca „My Baby”. Ca urmare, Corinne a fost arestată și acuzată de comportament necorespunzător. Trei luni mai târziu, ea a dat naștere fiului cuplului.

Judecătorul care a condamnat-o pe Redhead a spus că a avut noroc că telefonul recuperat nu a fost folosit pentru alte infracțiuni. El a spus: „Vinovăția, după părerea mea, este mare. Aceasta nu a fost o abatere de moment, ci a fost realizată pe o perioadă lungă de timp. Ai fi putut și ar fi trebuit să te retragi din relație”.

Și în România s-a întâmplat aceeași poveste de iubire în pușcărie

În această vară, un caz asemănător cu cel petrecut în America a explodat în publicațiile de presă.

Femeia ofițer și-a dat demisia pe 22 august pentru a putea continua relația de dragoste pe care o avea cu interlopul Cristian Marian Bejan, se arata în comunicatul sindicatului din penitenciare – FSANP.

I. D. C, ofițer din Penitenciarul Mărgineni și-a dat demisia pentru a-și continua relația de iubire cu deținutul Bejan, acuzat de omor calificat, trafic de droguri, prostituție, șantaj și evaziune fiscală, liberat din arest preventiv în data de 13.08.2022.

La doar câteva zile dupa ce deținutul a fost liberat din arest preventiv, femeia și-a dat demisia pentru a continua relația de amor cu fostul deținut, însă în scurt timp idila cu infractorul s-a destrămat. Apo tânăra femeia ofițer a încercat să revină la fostul loc de muncă, însă reîncadrarea în sistemul penitenciar nu a mai fost posibilă.