Lifestyle

O ia pe urmele lui Adele. O altă vedetă a slăbit spectaculos!

O ia pe urmele lui Adele. O altă vedetă a slăbit spectaculos!

O ia pe urmele lui Adele. O altă vedetă a slăbit spectaculos!

Fiica celebrului rocker Ozzy Osbourne a slăbit spectaculos. Diferența între Kelly din urmă cu un an și cea din ziua de azi, este spectaculoasă.

Kelly Osbourne a luptat cu greutatea în trecut. A scăpat de nouă kilograme în 2009, înainte de a participa la show-ul “Dancing with the Stars”. A dezvăluit apoi pentru Shape Magazine că mânâncă pe sistem nervos. În 2012, a adoptat dieta vegană și a început să faca drumeții cu regularitate pentru a slăbi.

“2020 va fi anul meu”, scria ea pe Insta, într-o rezoluție de Anul Nou. Și se pare că planul funcționează.

Vedeta a vorbit cu ceva timp în urmă despre modul în care schimbarea ei la o dietă vegană, în 2012, a fost responsabilă pentru pierderea kilogramelor.

„Odată ce am învățat cum să fac exerciții corect și să mănânc corect… A fost unul dintre acele lucruri pe care trebuie doar să te angajezi la o schimbare de viață, mai degrabă decât să fii pe o dietă”, a declarat Kelly pentru HuffPost.

Totuși, asta nu înseamnă că lui Kelly nu-i lipsesc anumite aspecte din zilele sale pre-vegane.

„Îmi este foarte dor să mănânc brânză, așa că astăzi am încercat „paste vegane și sos cremos ”. Seamănă cu cheesburgeri … nu poți găsi vreo diferență”, mai spunea aceasta.

Pin on Fight to be Fit

Fiica lui Ozzy a menţionat reuşita într-unul dintre comentariile la o poză postată pe Instagram, atunci când fanii au felicitat-o pentru noul ei look fantastic. Kelly a scris că a slăbit în total 38 de kilograme!

Ce-i drept, pare mult, deci nu e clar când a început ea să numere kilogramele pierdute – e posibil să facă o comparaţie cu cea mai proastă perioadă a ei versus acum. Cert este că izolarea i-a priit de minune – iar Kelly este deja comparată cu Adele, cântăreaţa care a trecut la rândul ei printr-o transformare radicală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *