Diverse

O idee spectaculoasă: Cum arată pălăriile din păr uman, creațiile unei frizerițe din Botoșani. Foto

O idee spectaculoasă: Cum arată pălăriile din păr uman, creațiile unei frizerițe din Botoșani. Foto

Totul se poate transforma în ceva inedit și frumos. Cu acest deviz a pornit la drum inventatoarea unor pălării, pentru înfrumusețarea cărora, creatoarea, o frizeriță din Botoșani, folosește chiar părul uman.

O idee spectaculoasă: Cum arată pălăriile cu păr uman, creațiile unei frizerițe din Botoșani. Foto

Carmen Isac este o româncă din regiunea Moldovei care a avut o idee spectaculoasă în privința coafurilor. Botoșăneanca Carmen Isac este hair stilist, specializat în arta coafurilor comerciale și avangardiste, formator cu diplome internaționale, având în spate o vastă experiență în domeniu, de 29 de ani.

Coafurile ei sunt sofisticate și fac la această oră înconjurul Europei. În această vară, Carmen Isac a acceptat o nouă provocare, inedită chiar.

Carmen Isac a început să confecționeze pălării din păr natural, extrem de spectaculoase, perfecte pentru evenimente cu stil și mai ales pentru mirese. Le-a expus într-un eveniment monden, care i-a deschis noi oportunități de colaborare în industria de beauty și fashion.

Despre Carmen Isac, România Actualități a realizat un amplu reportaj. Ideea unicat reprezintă schimbarea modei clasice și acceptarea a noi idei, interesante, dar și fascinante.

Fetele-modele au acceptat provocarea și au expus pălăriile într-un proiect ce vizează viitoarele mirese, pentru care amintirea costumației ce iese din tipare va fi una memorabilă.

Dar cine este Carmen Isac

Carmen Isac, originară din Botoşani, are 44 de ani şi şi-a dedicat o mare parte din viaţă realizării frizeriei și coafurilor. Pe lângă cele clasice, după program, botoşăneanca realizează creaţii inedite. Cu aceste creaţii, ea a devenit, astfel, prima creatoare de modă din România de pălării realizate din păr uman.

Carmen Isac face aceste pălării din pasiune, creaţiile avangardiste fiind făcute din îmbinarea și împletirea artistică a părui uman, înntr-un procent de 90 lasută, restul de 10 la sută fiind şi alte elemente de decor, precum voalul ș.a.

La 7 august a.c., pe pagina ei de Facebook, chiar inventatoarea pălăriilor scria, cu bucurie, pe pagina ei de Facebook, mulțumind presei:

Bună seara dragii mei! Vreau să împărtășesc cu voi onoarea de a fi remarcată de România Actualităţi, realizând un interviu alături de reporterul Gina Poenaru despre colecția ,,Miresele viitorului”. Vă mulțumesc pentru sprijinul și profesionalismul de care ați dat dovadă!”

Foto: România Actualități/ Facebook Carmen Isac