Lifestyle

O mai ții minte pe Lila din Vacanța Mare? A ajuns una dintre victimele popularității personajelor jucate

O mai ții minte pe Lila din Vacanța Mare? A ajuns una dintre victimele popularității personajelor jucate

O mai ții minte pe Lila din Vacanța Mare? IATĂ cum arată acum actrița. Pe numele său real, Mirela Stoian a intrat într-un con nemeritat de umbră.

Mirela Stoian, actrița care i-a dat viață personajului „Lila” din Vacanța Mare, nu și-a mai găsit de lucru, de 5 ani, iar asta poate și din cauza faptului că „Lila” s-a lipit prea tare de ea.

Lila în Vacanța Mare

Vacanța Mare făcea furori pe micul ecran, la finalul anilor 1980, iar personajele imagitate de faimoasa trupă erau chiar mai celebre decât actorii care le dăduseră viață. Drept urmare, numele actorilor care au interpretat faimoasele personaje, încă au rămas necunoscute pentu public.

Mirela Stoian, simpatica actriță care a interpretat-o pe Lila în Vacanța Mare, fiica cuplului Costel (Radu Pietreanu) și Leana (Mugur Mihăescu) și sora lui Axinte (Florin Petrescu), este una dintre victimele popularității personajelor jucate.

După ce i-a dat viață Lilei, actrița a dispărut complet din lumina reflectoarelor.

Mirela Stoian nu o regretă pe „Lila”

La fel ca actrița care nu a mai putut scăpa de „Tanța”, personaj interpretat în emisiunea Teo, Nuami Dinescu, și Mirela Stoian a avut probleme din cauza năbădăioasei „Lila” din Vacanța Mare, personaj de care nu s-a mai putut dezlipi. În ultima perioadă Mirela nu a mai apărut deloc pe micile ecrane, iar la scurt timp după ce s-a încheiat serialul, aceasta a mai apărut la TV doar ocazional.

„Nu îmi este dor de personajul Lila. Şi din cauza, dar şi datorită personajului am avut diverse experienţe. M-am bucurat de celebritate, dar şi de «greutatea» acestui nume. Dacă nu mi-am găsit de muncă în ultimii cinci ani este şi din cauza faptului că lumea m-a văzut ca pe acest personaj. Pe vremea când eram «Lila» am avut salarii foarte bune, am trăit decent. Nu erau sume exorbitante, dovadă că stau în apartamentul pe care l-am luat cu soţul meu. Aveam nişte bani puşi deoparte, însă nu foarte mulţi. Atunci îmi făceam toate mofturile, făceam cadouri şi nu m-am aşteptat niciodată ca totul să se termine atât de brusc. Acum trăiesc din ajutorul celor care mă iubesc şi deplâng de pe margine eşecul meu. Sora şi părinţii mă ajută!’, mărturisea acum ceva vreme Mirela Stoian.

Vacanța Mare, scandal la început de an

Membrii Vacanța Mare au fost protagoniștii unui scandal încă de la debutul anului, chiar dacă s-au bucurat de un succes imens prezentând aventurile familiei de olteni. Aceștia au iscat multă vâlvă în social media și nu numai, după ce au fost prezentat programul de Revelion de la TVR.

Pentru realizarea programului de Revelion, Vacanța Mare a primit atunci de la TVR aproape 50.000 de euro, dar a deranjat enorm limbajul, considerat de unii suburban. La momentul acela nu puțini au fost cei care au luat atitudine, iar printre cei mai vehemenți a fost chiar Nuami Dinescu, la fel ca și Oana Pellea, considerând programul difuzat de TVR, o „rușine”.

Radu Pietreanu a văzut însă lucrurile cu totul altfel:

„Am stat şi m-am gândit, am recitit scenariul şi pe modelul ‘Dacă doriţi să revedeţi’, am reluat şi programul de Revelion transmis de TVR în noaptea din ani, realizat împreună cu Mugur, Dan Bittman şi ceilalţi. Concluzia? Nu ştiu unde se susţine acuzaţia că am făcut mişto de regulile de protecţie sau că l-am luat peste picior pe unul şi pe celălalt”, a declarat Radu Pietreanu pentru Impact, citat de Viva.