Info Actual

Info Actual > Showbiz > O mai țineți minte pe Esmeralda? Cum arată actrița Leticia Calderon la 52 de ani?
Showbiz

O mai țineți minte pe Esmeralda? Cum arată actrița Leticia Calderon la 52 de ani?

O mai țineți minte pe Esmeralda? Cum arată actrița Leticia Calderon la 52 de ani?

O mai țineți minte pe Esmeralda? Cum arată actrița Leticia Calderon la 52 de ani?  Cine nu o mai ține minte pe Esmeraaaaaaalda, Esmaralda. Povestea tinerei care se naşte oarbă. Dar care reuşeşte să îi cucerească pe toţi din jurul ei şi să obţină dragostea lui Jose Armando a făcut la vremea respectivă înconjurul lumii. Toată lumea fredona Esmeralda, doar când apărea chipul luminos al actriței Leticia Calderon, cea care a interpretat-o pe Esmeralda.

51Au trecut 23 de ani de când a jucat în cunoscuta telenovelă, dar frumusețea Lecticiei Calderon a rămas neschimbată. Viața nu a fost tocmai blândă cu ea. A fost trădată de soțul său, Juan Collado, cu o altă actriță celebră, Yadhira Carrillo.

Iar primul său fiu, Luciano, s-a născut cu Sindromul Down. Trăirile ei nu au mai fost niciodată la fel, chiar dacă, la trei luni după acest episod, Leticia a rămas din nou însărcinată şi a născut un copil perfect sănătos, Carlos.

Leticia Calderón, a Esmeralda, volta às novelas com personagem de ...

Și-a dedicat viața copiilor săi

Leticia s-a dedicat viața copiilor săi. Ba chiar a scris și o carte despre cel pe care-l consideră îngerul său, fiul său, Luciano. Ea vrea, astfel, să vină în ajutorul părinților care au copii cu Sindrom Down.

„Nu sunt scriitoare, dar am vrut să împart cu voi toţi minunata experienţă de a avea un fiu cu sindromul Down. Multe persoane cred că este un chin, dar vă asigur că nu e deloc aşa”, spunea Calderon.

Leticia a ezitat să îşi mai lege viaţa de cineva

„Viaţa mea este perfectă şi fără un bărbat alături. Desigur, că mi-ar plăcea să am un partener care să mă siguranţă, dar, cu siguranţă, nu este ceva care să-mi provoace insomnii. Am doi bărbaţi acasă, Carlo şi Luciano, copiii mei, care mă fac să mă simt împlinită ”, a declarat Leticia pentru revista TVyNovelas.

Deși are 52 de ani, Leticia nu a întors spatele dragostei, însă.

„M-am născut pentru a oferi şi a primi dragoste. În viaţa mea există multe persoane care pur şi simplu mă adoră. Cred că şi rottweiler-ul meu meu face asta ”, a mărturisit cea care i-a dat viață Esmeraldei. .