Lifestyle

O româncă e cea mai frumoasă femeie din Italia! A câștigat World Top Model 2020

O româncă e cea mai frumoasă femeie din Italia! A câștigat World Top Model 2020

O româncă e cea mai frumoasă femeie din Italia! A câștigat World Top Model 2020

Estera Balintfi, românca de 25 de ani, născută în Oradea, dar stabilită de șapte ani în Italia, a câștigat, recent, concursul World Top Model, fiind aleasă dintre 47 cele mai frumoase tinere din lume.

Tânăra lucrează ca model de 10 ani, iar până în prezent, și-a practicat cu succes meseria în diferite țări, precum China, Japonia, Coreea de Sud, Taiwan, Hong Kong, Franța și Italia.

În anul 2015, după ce a absolvit Colegiul Tehnic Transilvania, românca s-a mutat în orașul italian Pompei. Estera s-a mutat în Italia pentru a fi mai aproape de iubitul ei, Davide Matrone, pe care l-a cunoscut când avea 18 ani.

„De atunci, familia lui a devenit și a mea, iar mama lui este fanul meu numărul unu”, a declarat Estera.

A câștigat World Top Model din Italia

Pe data de 19 septembrie 2020, în cadrul etapei naționale a concursului de frumusețe World Top Model care s-a desfășurat în stațiunea balneară Caraibi del Salento din Torre dell’Orso (provincia Lecce), tânăra româncă de 25 de ani a fost declarată câștigătoarea competiției.

Astfel, Estera va reprezenta Italia la etapa mondială a aceluiași concurs de frumusețe, care va avea loc în data de 12 decembrie, la Roma.

„Faptul că am fost aleasă dintre 47 de concurente, a fost o surpriză extraordinară pentru mine. Câștigând acest concurs, mi s-a oferit un contract de muncă cu una dintre cele mai bune agenții din Milano – Major Model Management.

(…) Sunt extrem de fericită, și nici acum nu îmi vine să cred că eu am fost aleasă, mai ales că toate fetele au fost foarte frumoase și demne să câștige acest concurs”, a mai declarat Estera pentru crisana.ro.

Frumoasa orădeancă își dorește ca pe viitor să-și termine studiile și visează să efectueze cercetări în domeniul neuroștiinței și al psihologiei criminalistice.

„Toți suntem capabili să ne împlinim visele, trebuie doar să avem voința și motivația necesare pentru a acționa și a le pune în practic”, a mai spus Estera.

O româncă a câștigat în Italia etapa națională a unui prestigios concurs de  frumusețe. Va reprezenta această țară la faza mondială