Info Actual > Diverse > O speranță pentru tratamentul cancerului? Descoperire incredibilă despre acizii grași Omega 3
Diverse

O speranță pentru tratamentul cancerului? Descoperire incredibilă despre acizii grași Omega 3

O speranță pentru tratamentul cancerului? Descoperire incredibilă despre acizii grași Omega 3

Din cuprinsul articolului

O speranță pentru tratamentul cancerului? Studii recente susțin că omega 3 ar putea ajuta la încetinirea dezvoltării tumorilor. Merită să spunem că organismul uman nu produce singur acești acizi grași, deci trebuie întotdeauna obținuți din alimente.

LUCRAREA CERCETĂTORILOR DE LA UNIVERSITATEA CATOLICĂ DIN LOVA

Această universitate este situată în Belgia. Are o echipă condusă de Olivier Feron, care este un renumit specialist în oncologie. În 2015, această echipă a făcut o descoperire interesantă în laboratoarele lor.

Se întâmplă ca acizii omega 3, fiind în interiorul tumorilor, să înlocuiască glucoza cu lipide. Acestea fac ca o reacție chimică naturală, deoarece acești acizi tind să se înmulțească în acest mod aparte.

Datorită celor menționate anterior, s-a ajuns la următoarea concluzie: cu cât o celulă tumorală are mai mulți acizi nesaturați, se întâmplă că tinde să-și mărească oxidarea. Prin urmare, provoacă moartea tumorii.

Fiecare tumoare este țesut viu. Prin urmare, generând necroză, această tumoare tinde să dispară. Exact asta s-a făcut cu chimioterapiile. Cu toate acestea, acum se caută să facă același lucru cu proceduri mai naturale.

Cele menționate mai sus înmulțesc motivele pentru a consuma alimente bogate în omega 3. Nu numai pentru beneficiile cardiovasculare, cât și pentru controlul obezității. Este un aliment cu beneficii remarcabile.

ALIMENTAȚIA DEVINE CHEIA

Omega 3 apare și face parte din grăsimile sănătoase care nu pot lipsi din dietă. Prin urmare, prevenirea cancerului trece printr-un model alimentar sănătos.

Pentru cei diagnosticați, se întâmplă ca acest acid nesaturat să fie încorporat nu numai în alimente. De asemenea, creați un tratament care să permită omega 3 să fie introdus în corpurile tumorale.

O speranță pentru tratamentul cancerului? Sperăm că despre asta este vorba, întrucât umanitatea trebuie să combată această boală și să prevină apariția tumorilor. Este timpul să căutați noi opțiuni!