Diverse

O tânără din Italia, care a fost abandonată la trei ani într-un orfelinat bucureștean, își caută acum mama. Foto

O tânără din Italia, care a fost abandonată la trei ani într-un orfelinat bucureștean, își caută acum mama. Foto

Foarte mulți tineri sau maturi deja, după ce se simt realizați și împliniți în viața cotidiană, doresc să își afle rădăcinile. Dorința este cu atât mai mare cu cât mulți dintre ei au fost abandonați în orfelinate la vârste incredibil de mici.

O tânără din Italia, care a fost abandonată la trei ani într-un orfelinat bucureștean, își caută acum mama. Foto

Numele ei este Grigore Aida-Ioana. S-a născut la data de 16 iulie 1982. Ea a fost abandonată de părinți la Casa de copii nr. 6, de pe strada Balotului, sector 2, București, de unde a fost, ulterior, adoptată, la vârsta de numai trei ani. Despre mama sa biologică, Aida-Ioana știe că se numea Grigore Maria (Vasilică, după ce s-a căsătorit) și era domiciliată pe strada Inginerilor, în căminul nr. 3 din București. Numele tatălui îi este necunoscut, și nu știe dacă are frați sau surori.

Trăiește astăzi în Italia și se simte împlinită pe toate planurile vieții, cu excepția segmentului sufletesc legat de mama care i-a dat naștere și despre care ar dori să știe acum, prin intermediul oamenilor buni care au acces la social media, astăzi.

Născută în urmă cu 40 de ani la București și adoptată la vârsta de trei ani după ce a fost abandonată în orfelinatul bucureștean de la acea vreme, tânăra a apelat la pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României” unde a publicat și un anunț.

„Visul fiecărui copil adoptat este acela de a-și cunoaște rădăcinile, astăzi și eu îmi doresc atât de mult să îmi cunosc familia naturală de aceea am să vă spun micuța mea poveste”, spune ea, postând dorința pe pagina menționată de socializare.

„SALUTĂRI DIN ITALIA

Visul fiecărui copil adoptat este acela de a își cunoaște rădăcinile, astăzi și eu îmi doresc atât de mult să îmi cunosc familia naturală de aceea am să vă spun micuța mea poveste.

Numele meu la naștere a fost GRIGORE AIDA-IOANA și sunt născută la data de 16.07.1982 în BUCUREȘTI.

Am fost adoptată la vârsta de 3 anișori de la casa de copii numărul 6 din strada Balotului sectorul 2 BUCUREȘTI de o familie minunată căreia îi datorez totul. Din păcate cunosc numai numele mamei biologice care pe atunci se numea GRIGORE MARIA, după căsătorie VASILICĂ iar în momentul adopției avea domiciliul în strada Inginerilor căminul numărul 3, sectorul 2 BUCUREȘTI.

Nu am alte informații, nu știu dacă mai am frați sau surori și nici despre tatăl meu natural nu am nici un fel de informație.

Aș fi foarte bucuroasă să mă puteți ajuta să descopăr originile mele, de aceea vă rog să DISTRIBUIȚI anunțul meu, poate cineva o să își amintească și de mine.

Vă mulțumesc tuturor!”.

Foto: Facebook/ Copiii niciodată uitați ai României