Diverse

O veste bună: S-a inventat paharul din care vinul nu se varsă niciodată. Foto și video

O veste bună: S-a inventat paharul din care vinul nu se varsă niciodată. Foto și video

O situație cu care ne-am confruntat fiecare dintre noi măcar o dată în viață – răsturnarea paharului cu vin și să ne și pătăm hainele pe deasupra. Așa că unii oameni inventivi din fire au găsit soluția și au inventat paharul din care licoarea lui Bachus nu se răstoarnă niciodată.

O veste bună: S-a inventat paharul din care vinul nu se varsă niciodată. Foto și video

Toată lumea a păţit aceasta măcar o dată și anume să lovească un pahar şi acesta să se verse. Problema este că de multe ori paharul cu vin s-a vărsat pe covor, telefon sau chiar pe haine.

Putem să ne bucurăm că există inventatori care încearcă să ne facă viaţa mai uşoară cu ajutorul unor invenţii simple, dar foarte folositoare. Acest model de pahar nu se varsă niciodată din cauza design-ului care a fost gândit în aşa fel încât să reziste dacă a fost atins din greşeală.

Gata, putem să uităm de grija paharelor la următoarea petrecere, cu un astfel de set nu vei mai avea probleme. Aceasta nu înseamnă ca dacă îl scăpăm din mână acesta nu se va sparge, dar daca este doar atins puţin şi nu cade de pe masa, atunci suntem în siguranţă.

Este cunoscut sub numele de paharul de vin Saturn și a fost dezvoltat de Superduperstudio.

Practic, nu poți răsturna acest pahar. Dar de fapt, bine, da, ai putea să o faci intenționat, ca variantă ideală de testare a celor spuse de inventatori, citați de media.

„Superduperstudio a adoptat o tehnică tradițională italiană de suflare a sticlei pentru a proiecta aceste pahare spațioase și rezistente la răsturnări”, au declarat fondatorii studioului: suflătorul de sticlă Christopher Yamane și designerul Matthew Johnson.

De asemenea, conține aceeași cantitate de lichid ca un pahar de vin obișnuit și deosebit de rezistent, spre deosebire de paharele clasice. Aceste pahare ”magice” vând la prețul de 46 de dolari/bucată.

Foto: canyouactually