Lifestyle

O viață ca în paradis pentru Mihnea Năstase! Fiul fostului premier a postat imagini superbe dintr-o locație exotică

O viață ca în paradis pentru Mihnea Năstase! Fiul fostului premier a postat imagini superbe dintr-o locație exotică

La șapte luni după ce s-a căsătorit cu Corina Corolevschi, viața lui Mihnea Năstase pare să devină mai frumoasă pe zi ce trece! Locația de unde aceștia au postat imagini superbe.

Mihnea și Corina sunt colegi de muncă în Parlamentul European!

După o petrecere de vis, unde atât mirii cât și rudele și invitații au fost rugați să păstreze discreția, viața celor doi s-a transformat complet, plină de vacanțe și escapade. Ultima ieșire a acestora a fost chiar săptămâna aceasta, într-un peisaj exotic.

Mai mult decât atât, Mihnea și Corina sunt și parteneri de afaceri. La finalul lunii mai, cei doi și-au făcut un camping modern pe plaja de la Corbu. Afacerea a fost derulată prin două firme, unde tinerii sunt co-acționari. În vârstă de 28 de ani, Mihnea a absolvit The London School of Economics and Political Science.

Chiar dacă seamănă foarte bine cu tatăl său, viața politică nu l-a atras pe acesta, fiind mai mult pasionat de afaceri și investiții.

Anul trecut și-au deschis trei firme, Wild Beach Camping Corbu SRL, Wild Beach Resort Corbu SRL, în baza cărora funcționează campingul de la Corbu, pe care l-au inaugurat în vara acestui an.

Corina Corolevschi și Mihnea sunt împreună de câțiva ani buni, iar în septembrie s-au căsătorit. Corina este fostă campioană balcanică şi naţională la atletism, provine dintr-o familie înstărită din Constanța, fiind fiica lui Constantin Corolevschi, care are afaceri în turism, exportul de cherestea şi reparaţii navale, scrie Rețete și Vedete.