Info Actual > Ezoteric > O zodie dă lovitura în 2022. Astrolog: Vei învăța să ierți și să îți liniștești sufletul!
Ezoteric

O zodie dă lovitura în 2022. Astrolog: Vei învăța să ierți și să îți liniștești sufletul!

O zodie dă lovitura în 2022. Astrolog: Vei învăța să ierți și să îți liniștești sufletul!

O zodie dă lovitura în 2022. Daniela Simulescu, astrolog, are vești grozave pentru nativii unei zodii! Anul 2022 le schimbă modul de gândire și vor învăța să ierte și să își liniștească sufletul.

„Vor fi momente în care stilul pragmatic și inflexibilitatea ta se vor topi. Dintr-o dată vei fi nevoit să îi vezi pe cei din jurul tău cu alți ochi, să fii mai empatic și să îți dai seama că lumea aceasta este mare. Că este păcat să te limitezi doar la unele păreri și idei. Curiozitatea va fi arma ta secretă în 2022, referitoare la apropiați, la domeniile în care ești implicat, dar și la cum îți poți îmbunătăți modul în care transmiți mesaje. Vei comunica altfel cu frații și rudele cele mai apropiate. Acolo unde sunt certuri, poți trece peste. Vei învăța să ierți și să îți liniștești sufletul. 2022 poate fi anul în care vorbești și scrii mai mult, vizitezi locuri noi, îți deschizi un blog sau un canal de youtube. Și cum tu întinerești pe măsură ce avansezi în vârstă, nu este cazul să te gândești că ești prea bătrân pentru a învâța ceva nou pentru că te înșeli.

În 2022 sunt favorizate schimbările de domiciliu

Ori în chirie, ori prin achiziție. S-ar putea să găsești casa visurilor tale sau să o redecorezi/renovezi pe cea în care locuiești. Vor fi avantajați și cei care doresc să schimbe țara sau să se întoarcă la rădăcini. Oricum, în tot acest proces de mutare/renovare, vei cunoaște oameni noi care să te ajute și vei avea de realizat destule documente.

Între 11 mai-28 octombrie, vor apărea schimbări și la locul de muncă. Provocatoare în primă fază, mai ales pentru că te vor obliga să jonglezi altfel cu viața profesională versus viața personală”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, despre Capricorn și cei cu ascendent în această zodie.