Lifestyle

O zodie este atenționată! Astrolog: Voi chiar sunteți afectați. Mare grijă ce faceți!

O zodie este atenționată! Astrolog: Voi chiar sunteți afectați. Mare grijă ce faceți!

O zodie este atenționată! Daniela Simulescu, astrolog, a transmis că această săptămână vine cu probleme mari pentru o zodie. Sunt afectați din acest motiv și trebuie să fie atenți la ceea ce fac!

„Prin prisma acestei săptămâni, voi chiar sunteți afectați. Marte, guvernatorul vostru, intră în Rac, e clar că vă potolește. Toată dinamica ultimei perioade se duce pe apa sâmbetei. Dintr-o dată, nu mai sunteți în stare de nimic. Totul în jurul vostru se va mișca lent, în reluare. Mai avem și planetele în Taur…v-aș atrage atenția, pentru că și Mercur, și Uranus fac acea conjuncție cu Uranus, Soare. Asta înseamnă să aveți grijă la zona financiară. Socotelile pe care le faceți nu prea se potrivesc. Deci, financiar, mare grijă ce faceți acolo, pentru că pot apărea cheltuieli neprevăzute. Iar cu Martele în Rac, nu prea o să vă convină ceva, vă ține pe loc. Veți avea acea senzație că nu se întâmplă nimic bun. Lucrurile se întâmplă, însă nu în stilul vostru.

Cu Marte în Rac, v-aș recomanda să vă uitați și la ce se întâmplă în cadrul familiei, nu interveniți în conflicte, discuții, lăsați-i pe ei, nu este cel mai bun moment pentru voi să faceți acest lucru. Deci, grijă la bani!”, sunt previziunile astrale pentru nativii Berbec, dezvăluite de astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu.