Info Actual

Info Actual > Showbiz > Oana Cuzino, secretul tineretii: “Am renuntat la un singur ingredient!”
Showbiz

Oana Cuzino, secretul tineretii: “Am renuntat la un singur ingredient!”

Oana Cuzino, secretul tineretii:

Oana Cuzino, secretul tineretii! Vedeta nu a facut eforturi prea mari pentru a-si pastra sanatatea trupului si a mintii. Medicina a jutat-o foarte mult, deoarece e specializata in ramura geriatriei, cea care studiază și tratează bolile bătrâneții.

Inca de pe banicile scolii a aflat ce anume trebuie sa elimine din viata ei ca sa nu ajunga la o batranete apasatoare.

La cei 48 de ani ai sai, vedeta impartaseste secretul ei

“Am renuntat la zahar. Zaharul influenteaza hormonul de crestere si nu este indicat sa il consumam mult. Nu mananc deloc fast food pentru ca facand facultatea de medicina stiu ce efecte are asupra corpului. Uneori imi este pofta de inghetata pentru ca este desertul care ingrasa cel mai putin, mai ales daca este facuta in casa”, a declarat vedeta in presa glossy.

Vedeta mai are însă un secret și asta pentru că este geriatru

„Pablo Picasso spunea că «Tinerețea nu are vârstă». Nu uitați, va rog, că sunt gerontolog, nu doar geriatru, și mă pasionează știință îmbătrânirii, că fenomen, percepție… În câteva cuvinte: eu trăiesc pe deplin după principiul „azi ești mai tânăr decât mâine” și trebuie să te bucuri de momentul prezent, să-ți trăiești viață intens și cu adevărat, punându-ți în valoare ideile frumoase și constructive, ceea ce contează pentru tine și pentru cei pe care îi prețuiești și respecți. Restul contează prea puțin… Asta mi-a guvernat toată filosofia de viață, poate cu trecerea timpului am aplicat-o cu și mai multă convingere “, a spus Oana Cuzino, potrivit EVZ.