Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Oana Hanganu: „9 reguli Feng Shui de aplicat în camera de zi”, în plină criză
Ezoteric

Oana Hanganu: „9 reguli Feng Shui de aplicat în camera de zi”, în plină criză

Oana Hanganu, astrolog și consilier Feng Shui, a prezentat 9 reguli de aplicat în living pentru a avea succes în carieră și mai mulți prieteni. Camera de zi simbolizează relațiile cu cei din jur, succesul în carieră și statutul în comunitatea locală.

Oana Hanganu: „9 reguli Feng Shui de aplicat în camera de zi”: Curățenia și ordinea sunt absolut necesare

„Dacă în această cameră nu există blocaje energetice, vei avea mulți prieteni și te vei bucura de succes în plan profesional și în societate. Curățenia și ordinea sunt absolut necesare, dar contează, de asemenea, mobilierul, culorile, obiectele decorative și nu numai.

Iată 9 reguli Feng Shui de aplicat în camera de zi dacă vrei să te bucuri de succes în carieră și să ai mai mulți prieteni:

1. Camera de zi și holul de la intrare sunt cele mai ”vulnerabile” încăperi din locuință pentru că în ele se adună energia pe care o aduci la întoarcerea acasă ori o aduc musafirii tăi.
În Feng Shui se spune că ne încărcăm cu energia locurilor în care ajungem și preluăm din energia persoanelor pe care le întâlnim. Nu întâmplător ne fac bine plimbările în parc sau întâlnirile cu oamenii optimiști, în timp ce o ceartă la serviciu, de exemplu, ne încarcă negativ și ne influențează starea de spirit și când ajungem acasă.

De aceea, în holul de la intrare și în camera de zi este bine să păstrezi obiecte cu rol protector, care anulează energia negativă din exterior. De exemplu amulete (cum ar fi dragonii de metal) sau obiecte de cult specifice propriei religii ori alte obiecte cu încărcătură spirituală.

2. Rol protector au și cristalele, cel mai potrivit pentru camera de zi fiind cuarțul fumuriu care poate fi lipit/fixat deasupra ușii sau poate fi plasat în fiecare colț al camerei (în Feng Shui se spune că energia negativă se adună în special în colțurile unei încăperi).

3. Potrivit regulilor Feng Shui, culorile dominante în ”living” ar trebui să fie galbenul, nuanțele de cărămiziu și verdele-jad, iar dacă îți place albul, ar trebui să îl înviorezi cu mobilier colorat sau obiecte decorative în nuanțe vesele.

4. Tablourile pot schimba atmosfera dintr-o încăpere iar în camera de zi sunt recomandate cele care reprezintă peisaje luminoase ori oameni fericiți.
În living poți opta și pentru tablouri care reprezintă o cascadă, un peisaj marin ”fără furtună” sau un vas de croazieră plutind pe o mare liniștită. Toate acestea sunt considerate remedii Feng Shui foarte eficiente pentru cei care își doresc succesul în carieră.

5. Și alegerea anumitor obiecte decorative poate să îți aducă mai mult noroc. De exemplu, poți alege piramide din cuarț fumuriu sau din Piatra-Soarelui, sfere din ”Ochi de Tigru” sau boluri de cristal în care poți păstra 9 bănuți chinezești aurii (9 este un număr norocos, banii aduc succes în plan financiar, iar auriul este un simbol al prosperității).

6. În ceea ce privește amplasarea mobilierului, se recomandă ca fotoliile și canapeaua să aibă spătarul ”lipit de perete”, pentru senzația de confort, siguranță și stabilitate.
Din același motiv, deasupra lor, pe perete, ar trebui să nu se afle rafturi sau obiecte decorative de mari dimensiuni (cum ar fi o oglindă).

Citește continuarea…