Info Actual

Info Actual > Showbiz > Oana Lis, remarcă tristă. „Nu primesc de la cei dragi flori și ceva de mâncare, decât in ziua în care mor!”
Showbiz

Oana Lis, remarcă tristă. „Nu primesc de la cei dragi flori și ceva de mâncare, decât in ziua în care mor!”

Oana Lis, remarcă tristă. „Nu primesc de la cei dragi flori și ceva de mâncare, decât in ziua în care mor!”

Soția lui Viorel Lis traversează o perioadă mai delicată a vieții sale. Sub masca ironiei și a hazuluid e necaz, vedeta TV pare că trece printr-o perioadă foarte sensibilă. Aceasta vorbește tot mai des despre moarte.

Oana Lis a povestit pe pagina sa de Facebook că s-a emoționat când a văzut o mașină mortuară. Aceasta face apel la întrajutorarea aproapelui cu lucruri concrete, nu numai cu like-uri pe rețelele de socializare.

„Azi am trecut pe lângă o mașină mortuara ce avea câteva coroane de flori puse pe ea! Si… m-am gândit… ca sunt oameni care nu primesc de la cei dragi… flori și ceva de mâncare…decat in ziua in care mor!…😉
Si mi s-a parut foarte trist lucrul asta… Bineinteles ca trebuie sa faci si oranduielile noastre …. Dar, fratilor… nu uitati de oamenii dragi… si arătați-le ca ii apreciati in timpul vietii…
Prin gesturi concrete… nu doar vorbe si like-uri pe Facebook!!! Eu am facut si fac asta… Cu nasa mea…c u bunica… cu Viorel, etc!!!”, a fost mesajul oanei Lis.