Info Actual > Showbiz > Oana Lis, replică pentru cei care o jignesc!
Showbiz

Oana Lis, replică pentru cei care o jignesc!

Oana Lis, replică pentru cei care o jignesc!

Oana Lis le-a răspuns celor care o jignesc! Fiind o femeie asumată, care știe ce vrea de la viață, vedeta nu se lasă învinsă de comentariile răutăcioase ale urmăritorilor săi și le răspunde, dar felul în care o face spun foarte multe lucruri despre soția fostul edil al Capitalei, Viorel Lis.

Oana Lis le răspunde celor care o jignesc

Oana Lis a învățat de-a lungul timpului cum stau lucrurile în privința celor care o jignesc. Ea a declarat că Viorel Lis nu are cont pe rețelele de socializare, tocmai datorită faptului că nu l-ar afecta emoțional comentariile răutăcioase. Vedeta a spus că a început să înțeleagă mult mai bine comportamentul celor care nu spun lucruri pozitive la adresa ei. Aceata este de părere că oamenii care o critică au parte de multe nemulțumire în viața lor.

”Înainte nu mă deranjau atât de tare, tocmai de asta Viorel nu are Facebook, pentru că nu ar face față emoțional să vadă atâtea jigniri. Pentru mine nu conta atât de mult imaginea publică. Știam cine sunt. Acum fiind psiholog chiar am grijă de imaginea mea. Numai un om care este nemulțumit de viața lui proiectează pe mine anumite lucruri. Este om care sufera, care are anumite probleme. Să jignești un om doar ca să îi atragi atenția. Poate nu este într-o perioadă foarte bună și nu este ok. Trebuie să intru pe pagina cuiva pe Facebook ca să jignesc, că nu îmi place mie de cineva? Trebuie să fim atenți că ce nu ne place la celălalt este ceva care activează la mine, care nu îmi place la mine, de fapt. E ok să existe și oameni care nu mă plac. Nu trebuie să mă placă toată lumea, dar nu este ok să vorbești așa cu cineva”, a spus Oana Lis la Star News de la Antena Stars, citat de Spynews.