Info Actual

Info Actual > Showbiz > Oana Roman nu mai rezistă în izolare: „Vreau să plec”
Showbiz

Oana Roman nu mai rezistă în izolare: „Vreau să plec”

Oana Roman nu mai rezistă în izolare: „Vreau să plec”

Oana Roman, fiica fostului premier, Petre Roman, a afirmat că nu mai rezistă în perioada de izolare totală. Vedeta își face griji și pentru soțul său, care, conform spuselor sale, nici acesta nu trece printr-o perioadă prea bună.

“Nu mai vreau să fac curat. Și nu mai vreau să stau închisă în casă. Vreau la mare, vreau la munte, vreau să plec singură câteva zile, să nu mai trebuiască să fac nimic pentru nimeni! Nu sunt făcută să fiu casnică!”, a dezvăluit Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman nu mai rezistă în izolare: Are momente în care răbufneşte

Nici soțul ei, Marius Elisei nu trece printr-o perioadă prea bună. “Pentru el e greu pentru că stă cu noi tot timpul312. El era obişnuit să mai meargă cu băieţii la fotbal, la bere. El pleca dimineaţă, îşi făcea treaba, venea. Acum sunt şi lucruri care îl enervează. Şi încerc să-l înţeleg.

Stă cu soacra în casă, ceea ce nu e chiar cel mai plăcut lucru. Are momente în care răbufneşte şi el, dar e normal. Până la urmă suntem oameni! Chit că noi avem spaţiu foarte mult, ni s-au restrâns din libertăţi”, a mai mărturisit Oana Roman.