Lifestyle

Oana Zăvoranu, declarație neașteptată despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf: Știu totul, absolut totul, cu lux de amănunte

Oana Zăvoranu, declarație neașteptată despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf: Știu totul, absolut totul, cu lux de amănunte

Oana Zăvoranu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Despărțirea celor doi a căzut ca un trăznet peste lumea showbiz-ului românesc. Mulți nu au vrut să creadă că această informație este adevărată, mai ales că familia lor părera mai unită ca niciodată.

Cunoscută pentru lejeritatea cu care abordează anumite subiecte, Oana Zăvoranu a vorbit despre divorțul momentului, spunând că știe tot ce se întâmplă între cei doi.

„N-am să fiu ipocrită” „N-am să fiu ipocrită să spun că nu știu despre ce este vorba. N-am să spun treaba asta. Știu totul, absolut totul, cu lux de amănunte. (…) Dintr-un respect pentru cel ce a fost odată cuplul Anamaria și Laurențiu, am să o spun doar în emisiunea mea: Nu am să vorbesc niciodată despre problemele celor doi!”, a început Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu a mai spus că nu intenționează să ofere dezvăluiri despre divorțul cuplului Reghecampf, despărțirea lor fiind „durerosă, murdară, grea, gravă”.

Oana spune că singurele persoane care au voie să discute despre acest subiect sunt Anamaria, antrenorul, fiicele ei, fiul lor și băiatul lui Laur din prima căsătorie, cărora le-a transmis sănătate și putere pentru a merge mai departe.

Oana Zăvoranu, declarație neașteptată despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf: „Eu, dacă mănânc o dată la masa unor oameni, și mie Laurențiu mi-a pus o dată să mănânc, eram la ei la Snagov, consider că nu am de ce să mă bag într-o chestiune atât de dureroasă, murdară, grea, gravă. Repet, știu tot. Dar nu cred că m-ați văzut vreodată băgându-mă în familiile altora și comentând divorțuri”, a continuat.

„Nu mă interesează treaba asta. Știu totul cu lux de amănunte. Mai departe, cine are dreptul să vorbească despre treaba asta sunt Anamaria, Laurențiu, fiicele ei, fiul lor și băiatul lui Laurențiu din prima căsătorie. Le doresc foarte multă sănătate și putere de a merge mai departe ambilor”, a încheiat.