Info Actual

Info Actual > Showbiz > Oana Zăvoranu, mamă? Declarația care nu lasă loc de interpretări
Showbiz

Oana Zăvoranu, mamă? Declarația care nu lasă loc de interpretări

Oana Zăvoranu, mamă? Declarația care nu lasă loc de interpretări

Oana Zăvoranu, mamă? Declarația care nu lasă loc de interpretări

Chiar dacă are 47 de ani, Oana Zăvoranu, actriță, cântăreață și moderatoare de televiziune, a vorbit despre posibilitatea de a avea un copil.

În timpul unui live pe Facebook, după întrebarea unui fan, Oana Zăvoranu și Alex au vorbit despre posibilitatea de a deveni părinți,  potrivit wowbiz.ro.

Alex: Eu am zis că vreau fată, să nu am concurență, să stea cu mama. Pe când un copil? Stați și veți vedea. Ai burtică?

Oana: Da, puiule, nu mai pot. Sunt într-o burtă toată.

Alex: Nu, că vrem. Vrem amândoi un bebe. Oana vrea băiat, eu vreau fată.

Oana: Eu vreau băiat, pentru că băieții sunt pentru mame. Și fetele sunt pentru tați.

Alex: Eu vreau fată să o streseze pe mami.

Reamintim că în urmă cu doi ani, Oana Zăvoranu a afirmat că motivul pentru care nu este încă mamă este că nu își dorește copii, cel puțin deocamdată.

„”De ce nu faci, Oana, copii?”? Uite că nu vreau ,că nu e momentul încă, că nu simt șii că nu e treabă voastră.Ok ? Întrebare mega comunistă și impertinență ?, zilnic pusă! ?.

Mă și vedeți pe MINE făcând sondaje în rândul populației „Când credeți că ar trebui să am și eu copii?”?. Faptul că împărtășesc cu voi multe din viața mea, nu înseamnă că vorbim și despre ce trebuie fac eu în patul meu. Și în mod constant, întrebarea asta vine numai de la țărănci înapoiate, care cred în mintea lor că scopul vieții este să faci 100 de copii, să stai numai călăre zi și noapte și să te fălești după cu ei ! ?.

Ia vedeți-vă voi de copiii voștri și nu de ai altora care au sau nu au !?. Faceți voi iepuroaicelor câți vreți, dacă atât vă duce mintea și vaginul ?. Și pentru că nu aveți cu ce să mă atacați (sâc!), că nu puteți spune nici că sunt urâtă, proastă, c…ă, drogată, netalentată, bețivă sau fără vreo direcție în viața asta,din frustrare și răutate, vă luați de pisicile mele și aici ați b…..-o ?.