Lifestyle

Obiecte care NU trebuie tinute in casa! Specialist: Atentie!

Obiecte care nu trebuie tinute in casa! Anca Dimancea, specialist in Feng Shui, a dezvaluit care sunt lucrurile pe care nu este indicat sa le ai in locuinta.

„Dacă vorbim despre tablouri sau anumite statuete, aveți grijă ce simbolistică vă aduceți în casă. Este foarte important! Nu fețe triste, nu capete tăiate. Am văzut în multe case capete de cal, cap de Buddha. Nu, trebuie tot corpul. Deci Buddha întreg. Capete de animale fioroase sau reprezentări ciudate, trofee de vânătoare…

Obiecte care nu trebuie tinute in casa: Contează foarte mult ce se află la vedere

Pe lângă această simbolistică din tablouri, chiar și fotografii, este foarte importantă și simbolistica obiectelor în sine. Pe vremuri, existau acela bibelouri. Sunt și acum. Au fost moștenite din familie. Atenție, totuși, la simbolistica lor. Dacă sunt obiecte ce reprezentau pescari și s-a pierdut ceva, aruncați-l. Nu mai e complet. Pentru ce să-l mai ținem? Știu că poate are valoare sentimentală. Ok, nu-l aruncați, dar nu-l mai puneți la vedere. În feng shui contează foarte mult ce se află la vedere”, a spus Anca Dimancea la Antena Stars.