Economic

„Ofer Guvernului României o donație de 250 de milioane de euro”. Cine e în spatele acestei oferte?

„Ofer Guvernului României o donație de 250 de milioane de euro”. Cine e în spatele acestei oferte? Abia a  ieşit din Penitenciarul Rahova, unde executa o pedeapsă de 11 ani de închisoare, stabilită prin contopirea mai multor sentinţe. Sorin Ovidiu Vântu, căci despre el este vorba, a postat recent un mesaj video pe pagina sa de Facebook.

Câți bani sunt în lume?

Vântu face o ofertă incredibilă celor aflați la cârma României. „Ofer Guvernului României o donaţie de 250 de milioane de euro, cu două condiţii. Prima este să mi se rejudece toate dosarele de către judecători competenţi şi care să nu fie în aria de influenţă a securiştilor. Modalitatea legală există şi se cheamă recurs în interesul legii.

A doua, în momentul în care, în urma rejudecării acestor dosare, se va constata că magistraţii care m-au condamnat la ani grei de puşcărie şi-au bătut joc de meserie din prostie, din răutate sau la ordinul securiştilor, să fie evacuaţi din sistem. Dacă aceste două condiţii sunt respectate, voi oferi statului român, repet, 250 de milioane de euro. Suma este negociabilă. Cu banii ăştia se pot susţine IMM-urile, care să vă asigure locuri de muncă când veţi termina cu tâmpenia asta de criză care vă ţine în casă”, este mesajul lui Sorin Ovidiu Vântu.