Lifestyle

Olga Tudorache, mare noastră actriță, a albit peste noapte, la 37 de ani. Motivul a fost ținut ascuns publicului

Olga Tudorache, mare noastră actriță, a albit peste noapte, la 37 de ani. Motivul a fost ținut ascuns publicului

Olga Tudorache, marea nostră actriță, a albit peste noapte, la 37 de ani. Motivul care a fost ținut ascuns de apropiații acesteia este faptul că Avram Cristea, cu care era căsătorită, a părăsit-o pentru Marina Vlady, actriță de origine franceză, un star internțional al anilor 1960.

Olga Tudorache ne-a părăsit pe 18 octombrie 2018 și a luat cu ea toată suferința și secretele bine ascunse. A albit peste noapte, la 37 de ani, după ce soțul ei iubit, Avram Cristea, a părăsit-o pentru Marina Vlady, un star francez al vremii.

Actrița Marina Vlady i-a furat soțul Olgăi Tudorache

 

Actrița Marina Vlady tânără

Actrița Marina Vlady, femeia care i-a furat bărbatul Olgăi Tudorache a fost și ea pedepsită de destin. Actrița Marina Vlady a fost căsătorită de mai multe ori. Actrița Marina Vlady era vedetă internațională încă din 1965 când l-a întâlnit pe Avram Cristea. Avea doar 27 de ani, dar jucase în filme încă din adolescență, susținută de un mare actor și regizor celebru în acea vreme, Robert Hossein, cu care fusese căsătorită, din 1955, până în 1959. În perioada în care l-a cunoscut pe Cristea Avram, la Studiourile Buftea, era căsătorită cu un aviator, Jean-Claude Brouillet (între 1963-1966). A fost o dragoste la prima vedere: el – înalt, superb și părul negru ca abanosul. Ea, diafană, blondă și foarte frumoasă.

 

Povestea de dragoste dintre Olga Tudorache și Cristea Avram

În anul 1960, actrița Olga Tudorache avea 31 de ani, era foarte apreciată de public. Vocea inconfundabilă, ținuta majestuoasă și frumusețea ei l-au dat gata și pe Cristea Avram, un actor arătos și talentat, cu doi ani mai tânăr decât ea. S-au iubit cu patimă, spun colegii lor de breaslă. Iar din iubirea lor s-a născut un băiat. Lumea invidia acest cuplu de actori frumoși care păreau că au tot ce și-au dorit în viață.

Povestea de dragoste a luat sfârșit în anul 1965, când la Studiourile Buftea a ajuns un mare regizor străin, Henri Copli, care căuta o vedetă internațională pentru a putea vinde viitorul său film, ”Mona, l’étoile sans nom”, după romanul ”Steaua fără nume”, de Mihail Sebastian. A adus-o atunci în România pe Marina Vlady, o actriță în vogă, frumoasă și fascinantă. Dintre actorii români a ales un actor arătos, pe Cristea Avram.

 

Îndrăgostit până peste cap, Cristea Avram a plecat la Paris. Căsnicia lui și cea a Marinei Vlady s-au destrămat, dar nici povestea lor de amor nu a durat mult. În cele din urmă, Cristea Avram a fost părăsit de franțuzoaică, dar a continuat să joace în filme, apoi s-a mutat în Italia, la Roma.

Părăsită, Olga Tudorache nu s-a mai căsătorit niciodată. Peste noapte, la vârsta de 37 de ani, părul i-a albit complet și mulți ani a purtat peruci, pălării și năframe pentru a ascunde crudul adevăr.

Cristea Avram s-a stins din viață, la 57 de ani, în 1989, de cancer la plămâni, după ce își pierduse întreaga familie, părinții și fratele.

Actrița Marina Vlady, o vedetă internațională

Maria Vlady la 82 de ani

Marina Vlady a fost supranumită „bebe-vamp”, pentru farmecul și candoarea sa. A cucerit publicul european și a turnat film după film. În timp ce participa la un festival de film la Moscova, în anul 1967, l-a întâlnit pe actorul, poetul, interpretul rebel Vladimir Vîsotki, cu o popularitate uriașă în fosta URSS. Era considerat genial. Cântecele lui Vîsotki  au răscolit-o pe Marina Vlady care s-a îndrăgostit fulgerător de artistul rus.

S-au căsătorit în 1970 și, timp de zece ani, s-au iubit nebunește. În 1980, la ora 4.00 dimineața, Marina Vlady a primit un telefon: „Volodia a murit!”. Avea 42 de ani. A murit în somn de un atac de inimă. La înmormântarea sa au venit peste un milion de persoane, iar autoritățile comuniste nu au intervenit.

Marina Vlady are acum 82 de ani și apare mai rar. Lansează, din când în când, câte o carte, una fiind despre iubirile din viața ei.

Câteva frânturi din biografia Mariei Vlady

Marina Vlady (1938, Paris), cu origini ruseşti (se numea Poliakov-Baidarov), a fost o frumusețe exotică. La îndemnul mamei sale, fostă balerină, mica Marina urmează, ca şi surorile ei Olga, Helen şi Odille, şcoala de balet. La 10 ani, este chemată în studioul de la Neuilly de către regizorul Jean Gehret pentru a debuta într-un film în care aceasta era protagonistă.

A făcut carieră încă din adolescenţă, fiind distribuită de Robert Hossein, cu care s-a şi măritat, dar şi de Luc Godard, şi alţi regizori importanţi. A jucat cu Orson Welles, Ugo Tognazzi, etc. A luat premiul de interpretare feminină la Cannes, în 1963, pentru rolul din “Patul conjugal”. A făcut un rol şi la Bucureşti, Mona, din “Steaua fără nume”, după piesa lui Mihail Sebastian, alături de Claude Rich şi Cristea Avram.

Cristea Avram, biografia

Actorul Cristea Avram

Cristea Avram face parte din generația actorilor români ai anilor ‘60.

Născut în 1931, la București, a absolvit în 1958 Institutul de Teatru și Cinematografie din Capitală. Considerat unul dintre cei mai frumoși actori ai vremii, Cristea Avram a plecat în 1963 împreună cu Marina Vlady pentru a vizita Franța și nu s-a mai întors în țară. A jucat în filmele “Steaua fără nume”, “Darcle”, “Zodia Fecioarei” și în câteva filme erotice, cum ar fi cunoscuta serie “Emanuelle” sau în “Jocuri erotice din a treia galaxie”.

Surse: cinemax.com, imdb.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *