Lifestyle

Olguta Vasilescu: Mi se pare de noaptea minții, nu știu ce a visat domnul Vela

Olguta Vasilescu a reactionat dupa acuzele lui Marcel Vela, ministrul de Interne. Aceasta a facut o afirmatie de ultima ora!

Olguta Vasilescu a declarat ca PSD va depune o motiune simpla impotriva actualului ministru de Interne, cel care a afirmat ca primarii PSD ar fi incercat sa provoace oamenii sa mearga la Biserica de Inviere.

S-a trezit domnul Vela și și-a adus aminte că mai există PSD-ul și trebuie atacat

„Noi nu am organizat niciodată astfel de manifestații, cu atât mai mult într-o perioadă critică cum e această criză a coronavirusului. (…) Mi se pare de noaptea minții, nu știu ce a visat domnul Vela. Cred că este deja prea mult. Chiar mă miram de ce de câteva zile încoace nu mai spune niciun lider PNL că nenorocirile din țara asta vin de la PSD. Uite că s-a trezit domnul Vela și și-a adus aminte că mai există PSD-ul și trebuie atacat”, a precizat Olguța Vasilescu la Romania TV.

„Juriștii noștri lucrează deja la o plângere. Colegii vor să depună o moțiune simplă în Parlament pentru ca domnul ministru Vela să fie demis, nu doar pentru afirmațiile pe care le-a făcut, ci și pentru modul cum gestionează întreaga criză”, a mai precizat Olguța Vasilescu.