Showbiz

Olivia Newton-John a trăit 30 de ani suferind de cancer la sân. Azi, însă, a murit

Olivia Newton-John a trăit 30 de ani suferind de cancer la sân. Azi, însă, a murit

Olivia Newton-John a decedat luni dimineață, la ferma ei din California de Sud, la vârsta de 73 de ani. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook.

Cu mulți ani în urmă, Olivia fusese diagnosticată cu cancer la sân, dar boala a stagnat și artista și-a trăit viața aproape obișnuit în mijlocul familiei. A renunțat, însă, să mai joace în filme și să aibă concerte. A scos însă albume și, din când în când a avut apariții tv sau în presa scrisă.

Vedeta filmului ”Grease”, rămasă în memoria multor generații pentru scenele de dans și muzică alături de John Travolta, a fost premiată cu mai multe discuri de platină.

Olivia Newton-John a fost recompensată cu patru premii Grammy şi nominalizată la Globul de Aur pentru rolul său din filmul „Grease”.

Lansat în vara anului 1978, filmul „Grease” a obţinut încasări de aproape 400 de milioane de dolari pe plan mondial, rămânând mult timp musicalul cu cele mai mari câştiguri din toate timpurile.

„Olivia a fost un simbol al triumfurilor și al speranței, de peste 30 de ani împărtășind lupta ei cu cancerul de sân”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

În urmă cu 3 ani, boala a revenit, au apărut metastaze. Iar în această dimineață, totul s-a sfârșit.