Info Actual > Social > Olivia Steer, acuzată de antisemitism: ”Evreii gazați la Auschwitz aveau comorbidități?”
Social

Olivia Steer, acuzată de antisemitism: ”Evreii gazați la Auschwitz aveau comorbidități?”

Olivia Steer, acuzată de antisemitism: ”Evreii gazați la Auschwitz aveau comorbidități?”

Olivia Steer, acuzată de antisemitism. Soția lui Andi Moisescu a reușit să șocheze din nou, astfel a revenit în atenția publicului.

Olivia Steer a primit acuzații de antisemitism după ce și-a pus întrebarea dacă ”evreii gazați la Auschwitz aveau comorbidități”.

Institutul Wiesel a lansat acuzații de antisemitism către Olivia Steer, după ce antivaccinista a postat pe Facebook întrebarea ”Evreii gazați la Auschwitz aveau comorbidități?”, potrivit G4Media.

Olivia Steer, acuzată de antisemitism: ”De la antivaccinare împotriva COVID la antisemitism e doar un pas”, a scris în replică Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel, care a menționat în postare și Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii.

Soţia lui Andi Moisescu a stârnit multe controverse

De-a lungul timpului, soţia lui Andi Moisescu a stârnit multe controverse cu părerile sale împotriva vaccinurilor. La un moment dat, ea îndemna oamenii să se prezinte la un protest faţă de restricţiile luate de autorităţi pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Totodată, amintim că Olivia Steer afirma în aprilie 2021 că pacienţii infectaţi cu COVID-19 mor „sufocaţi şi însetaţi”, ucişi de „protocoalele criminale ale OMS” şi cu „complicitatea criminală a eroilor din linia întâi”.

În acel context, Radu Ţincu, medic primar ATI la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, a catalogat acele declaraţiile drept poveşti şi conspiraţii.

„De la OMS, de la modul în care sunt prezentate datele, de la protocolul de tratament și se ajunge până la medicii de terapie intensivă, care sunt adevărați criminali, într-o complicitate directă cu Guvernul, care la rândul lui este direct conectat cu oculta mondială. E greu de demontat o astfel de conspirație.

De la un capăt la altul, toată această poveste este o conspirație, este ireală, este o fabulație a tuturor, e un delir care ne-a cuprins pe toți și nu există această boală. Însă, ceea ce există dincolo de asta sunt acei oameni care mor în ATI, acei din ce în ce mai mulți oameni care nu mai au loc în secțiile de terapie intensivă.

Nu s-a pus în niciun moment problema ca oamenii să nu poată protesta, însă aceste proteste, însoțite de iresponsabilitate, nu fac decât să crească rata de transmitere a virusului și să crească și mai mult presiunea pe spitale. În această zi nu cred că există vreun spital în București care să aibă locuri la ATI”, a completat medicul.