Info Actual

Info Actual > Showbiz > Olivia Steer îl admiră pe Viorel Cataramă. „Ce poveste fabuloasă!”
Showbiz

Olivia Steer îl admiră pe Viorel Cataramă. „Ce poveste fabuloasă!”

Olivia Steer îl admiră pe Viorel Cataramă. „Ce poveste fabuloasă!”

Olivia Steer îl admiră pe Viorel Cataramă. „Ce poveste fabuloasă!” Olivia Steer laudă gestul omului de afaceri Viorel Cataramă, care s-a infectat voit cu coronavirus. Acesta a mers zilele trecute la Bărbulești, într-un focar de coronavirus, pentru a se infecta în mod intenționat. Acesta a început să experimenteze anumite simptome.

Omul de afaceri a ales să se infecteze cu coronavirus pentru a demonstra mai multe idei de ale sale. Printre acestea, „Falimentarea României şi anularea drepturilor şi libertăţilor oamenilor fără o cauză obiectivă, trebuie sancţionata, într-un fel sau altul”.

Olivia Steer a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de admirație pentru gestul lui Viorel Cataramă.

„Ce poveste fabuloasă, demnă – aș zice – de scenariul unui film premiat cu Oscar, pentru cea mai buna peliculă, și regizat, sper, de un regizor român, care n-a căzut păcălit în capcana depresiei!”, a mărturisit entuziasmată vedeta.

„Viorel Cataramă mi-a câștigat categoric atenția. Și respectul!”

Fosta prezentatoare TV a simțit nevoia să răspundă și celor care i-au comentat postarea. Aceasta a spus că speră ca Viorel Cataramă și soția lui, medicul estetician Adina Alberts, nu vor ajunge la o despărțire din cauza opiniilor diferite legate de coronavirus.

„Nici nu îmi doresc să fie, Doamne ferește! Și sper ca nimeni să n-o facă. Tot ce îmi doresc e să urmăresc, cum va lupta eroul (acum că și-a descoperit vocația mitică) cu toți balaurii corupției și minciunii și cum îi va învinge pe toți. Cu sufletul la gură, vreau să urmăresc.

Vreau să vad, în sfârșit, o poveste adevărată, demnă de formula clasică actualizată: „Va fi odată, cum a mai fost odată, demult, … de când se luau de gât lupii cu mieii de se sărutau, înfrățindu-se și așa mai departe și așa mai departe”… Viorel Cataramă mi-a câștigat categoric atenția. Și respectul!”, a mai scris Olivia Steer.

Vedeta a mai mărturisit că abia așteaptă să vadă cum se termină această poveste.

„Vom vedea, vom vedea… Și eu sint printre cei care cred ca “trei lucruri nu pot fi ascunse pentru mult timp: soarele, luna şi adevărul.”