Info Actual

Info Actual > Showbiz > Olivia Steer, reacție crucială după decizia lui Cataramă. ”O poveste demnă de Oscar”
Showbiz

Olivia Steer, reacție crucială după decizia lui Cataramă. ”O poveste demnă de Oscar”

Olivia Steer, reacție crucială după decizia lui Cataramă. ”O poveste demnă de Oscar”

Olivia Steer, reacție crucială după decizia lui Cataramă. În urma deciziei lui Viorel Cataramă de a se expună într-un mediu cu bolnavi de COVID-19 pentru a demosntra că boala nu există, au apărut multe reacții din partea jurnaliștilor renumiți, dar și a vedetelor autohtone.

Printre acestea se numără și Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu. Vedeta mișcării anti-vacciniste susține că povestea lui Cataramă este una captivantă și demnă de un film de succes, mai ales că este căsătorit cu medicul Adina Alberts, cea care a ales să se mute pentru a nu se infecta.

“Ce poveste fabuloasă, demnă – aș zice – de scenariul unui film premiat cu Oscar, pentru cea mai buna peliculă, și regizat, sper, de un regizor român, care n-a căzut păcălit în capcana depresiei!”, a scris Olivia Steer pe pagina de Facebook.

Olivia Steer: “Viorel Cataramă mi-a câștigat categoric atenția. Și respectul!”

Fosta prezentatoare speră ca Viorel Cataramă și Adina Alberts să nu ajungă la o despărțire din cauza opiniilor diferite legate de autoinfectarea politicianului cu virusul COVID 19.

Tot ce îmi doresc e să urmăresc, cum va lupta eroul

„Nici nu îmi doresc să fie, Doamne ferește! Și sper ca nimeni să n-o facă. Tot ce îmi doresc e să urmăresc, cum va lupta eroul (acum că și-a descoperit vocația mitică) cu toți balaurii corupției și minciunii și cum îi va învinge pe toți. Cu sufletul la gură, vreau să urmăresc. Vreau să vad, în sfârșit, o poveste adevărată, demnă de formula clasică actualizată: “Va fi odată, cum a mai fost odată, demult, … de cînd se luau de gît lupii cu mieii de se sărutau, înfrățindu-se” și așa mai departe și așa mai departe… Viorel Cataramă mi-a câștigat categoric atenția. Și respectul!”, a concis soția vedetei de la Pro TV.