Info Actual

Info Actual > Showbiz > OMG! Cine este femeia cu cele mai mare buze din lume?
Showbiz

OMG! Cine este femeia cu cele mai mare buze din lume?

OMG! Cine este femeia cu cele mai mare buze din lume?

OMG! Cine este femeia cu cele mai mare buze din lume? Tânăra cu cel mai mare „botic” din lume este bulgăroaica Andrea Ivanova, în vârstă de 22 de ani. Aceasta şi-a injectat acid hialuronic în buze de 20 de ori până acum şi nu vrea să se oprească aici.

Porecla sa din mediul online este „Păpuşa Barbie”. Ivanova a cheltuit 150 de dolari pentru fiecare injecţie şi a devenit o veritabilă senzaţie pe Instagram. Bulgăroaica a început să se transforme radical în 2018 şi visul ei a fost să nu mai aibă trăsături comune. Din păcate, din cauza epidemiei nu poate primi vizita experţilor Guinness pentru a obţine un titlu mondial.
O tânără din Bulgaria vrea să aibă cele mai mari buze din lume! -
„Nu am numărat banii pentru aceste proceduri. Nu știu exact câți bani am cheltuit pe buze”, a declarat Andrea Ivanova.
Pentru a obține mărimea dorită a buzelor,  se presupune că Andrea își injectează acid hialuronic pe buze. Și le „reumple” de fiecare dată când încep să-și reducă dimensiunea.
Are peste 26.000 de adepți pe Instagram de când și-a început transformarea, anul trecut. Andrea recunoaște, însă, că reacțiile din partea oamenilor nu sunt numai pozitive. Există și oameni care îi critică aspectul ei extrem.
Unii o compară cu Daffy Duck sau cu Monstrul Loch Ness. Alții au numit-o „obsedată”, spunându-i direct că nu este nimic atractiv în ceea ce face, conform thechronicle.