Info Actual > Showbiz > Oprah, experiență paranormală pe scenă cu Tina Turner. „Eram aproape de moarte ”
Showbiz

Oprah, experiență paranormală pe scenă cu Tina Turner. „Eram aproape de moarte ”

Oprah, experiență paranormală pe scenă cu Tina Turner. „Eram aproape de moarte ”

În cadrul evenimentului Virtual Grammy, Oprah Winfrey și-a amintit un moment paranormal pe care la trăit alături de “Regina Rock and roll-ului”, Tina Turner, pe scenă.

Oprah i-a adus un omagiu cântăreței Tina Turner și a povestit momentul în care a cântat pe scenă alături de celebra artistă americană piesa „Simply the best”. Mai mult, realizatoare de televiziune a povestit și despre experiența paranormală trăită intens.

Oprah: „Poate eram aproape de moarte”

Realizatoare de televiziune, cunoscută mai ales pentru serialul talk-show care îi poartă numele, nu s-a ferit să spună că au cuprins-o emoțiile când a urcat pe scenă alături de idolul ei, Tina Turner.

„Îmi amintesc că m-am gândit: Oh, îmi tremură genunchii, asta este de fapt un lucru care se întâmplă, așa că hai să țin genunchii despărțiți, ca să nu se lovească unul de celălalt. N-am fost niciodată atât de în afara corpului, atât de departe de propria mea zonă de confort, din tărâmul a ceea ce este normal pentru mine ”, a spus Oprah.

Experiența a fost atât de intensă, încât se poate compara cu oamenii care au experiențe de dedublare sau detașare de corp.

„Am auzit că mulți oameni au descris că sunt în afara corpului ca un fel de experiență aproape de moarte, așa că poate eram aproape de moarte și nu o știam”, i-a spus ea lui Clive Davis.

Winfrey a adăugat că s-a forțat să se relaxeze în ultimul „minut și 36 de secunde” al piesei, deoarece a vrut să savureze momentul.

„Am văzut stadionul pentru prima dată. Am putut să o văd pentru prima dată și este încă unul dintre cele mai memorabile momente din viața mea – și cel mai emoționant ”.

Davis l-a intervievat și Berry Gordy, directorul Casei de discuri Motown, care și-a amintit despre momentul în care l-a învățat pe Michael Jackson cum să scrie melodii.

„Îmi amintesc că am stat cu Michael și că am încercat să-l învăț cum să scrie melodii, iar el în cele din urmă a devenit mult mai bun decât mine, și asta a fost doar un indiciu că am fost cel mai bun profesor ​​din lume”, a mărturisit Gordy.