Info Actual > Politică > Organizarea EURO 2020 în România. Victor Ponta: O rușine națională!
Politică

Organizarea EURO 2020 în România. Victor Ponta: O rușine națională!

Organizarea EURO 2020 în România. Victor Ponta: O rușine națională!

Organizarea EURO 2020 în România. Victor Ponta este de părere că autoritățile au avut o atitudine indiferentă în ceea ce privește organizarea meciului de care a avut loc pe Arena Națională.

Acesta a fost profund dezamăgit de faptul că Gică Hagi a avut loc doar în tribuna a doua, în timp ce politicienii au ocupat locurile din tribuna întâi.

”Dumneavoastră vorbiți despre faptul că Gică Popescu sau Gică Hagi nu au avut loc în tribuna oficială, dar haideți să ne întoarcem, e dureros, dar dacă nu vrem să vorbim despre ce doare nu se întâmplă nimic. Noi, România, pe Gică Popescu l-am băgat în pușcărie. E plină România de hoți, de violatori, de corupți, de șpăgari, dar noi l-am băgat pe Gică Popescu. Atunci când eu m-am dus la Traian Băsescu și -am spus că îi fac propunerea pentru grațiere, având în vedere ce a făcut pentru această țară. Mi-a spus ”nu, că sar ăștia pe noi”. Știți care ăștia? Ăștia care sunt acuma în tribună.

Organizarea EURO 2020 în România. Vreau să vă spun două lucruri care, într-adevăr, m-au supărat ieri. În primul rând, am fost în oraș cu familia în centru, i-am filmat pe suporterii macedoneni, austrieci, mi-a crăpat mie obrazul de rușine. Erau numai maldăre de gunoaie în centrul orașului. (…) Avem și noi o ocazie să ne arătăm. O rușine națională. Domnul Nicușor Dan m-aș fi așteptat să zică dom’le, într-un oraș sufocat de gunoaie nu pot să mă duc la stadion. (…)

Oamenii ăștia nu au nicio legătură cu Campionatul European. (…) Nu îi interesează absolut deloc. (…) E un moment de care trebuie să profiți.”, a spus Victor Ponta la Antena 3.