Diverse

Accident bizar. O tânără șoferiță a murit strivită de propria mașină, după ce s-a aruncat din ea

Accident bizar. O tânără șoferiță a murit strivită de propria mașină, după ce s-a aruncat din ea

La 27 de ani, drumul ei în viață s-a oprit brusc. Nimic nu prevestea nefericitul accident când s-a urcat la volanul mașinii sale.

Panicată, o tânără de numai 27 de ani, a murit strivită de propia mașină, în localitatea Sihlea, după ce s-a aruncat din ea

O tânără de 27 s-a panicat şi a sărit din autoturismul pe care îl conducea, al cărui motor s-a oprit în mers, aseară, la Sihlea, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea. Eveniment rutier s-a înregistrat pe un drum neclasificat, adiacent DJ 202 E.

La data de 5 iunie, ora 20,10, poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit la un eveniment rutier produs pe un drum neclasificat, adiacent DJ 202 E, în localitatea Sihlea, drum care ocoleşte podul de peste pârâul Slimnic, prin albia acestuia. Din primele cercetări efectuate a reieşit faptul că o femeie de 27 de ani, din comuna Sihlea, în timp ce conducea un autoturism pe o porţiune în rampă, s-ar fi panicat după ce motorul autoturismului s-ar fi oprit şi ar fi sărit din autovehicul, fiind prinsă sub acesta„, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit reprezentaților poliţiei, femeia a fost preluată de ambulanţă însă, din cauza leziunilor multiple, aceasta a decedat ulterior. Cercetările continuă pe acest caz destul de bizar.

Accident cu implicarea unei mașini de poliție

Pe data de 3 iunie, tot în perimetrul județului Vrancea, a avut loc un accident care nu se întâmplă des în traficul României. Este vorba despre ciocnirea a două mașini – o autospecială de poliție cu un autoturism, în comuna Vidra.În jurul orei 11.10, o autospecială din cadrul Serviciului Criminalistic a fost implicată într-un eveniment rutier. Coliziunea a avut loc între o autospecială de poliție care circula pe DN 2D, la intrarea în comuna Vidra, și un autoturism condus de un bărbat din Vidra.

În urma evenimentului, nu au fost persoane rănite. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii de la rutieră, după cum scriu cei de la monitoruldevrancea, au demarat o anchetă și în acest caz, pentru a stabili modul de producere a evenimentului rutier.

Foto: monitoruldevrancea