Info Actual

Info Actual > Showbiz > Papa Francisc ,,cel pofticios”! Cine este brazilianca focoasă care a primit like pe instagram de la Suveranul Pontif
Showbiz

Papa Francisc ,,cel pofticios”! Cine este brazilianca focoasă care a primit like pe instagram de la Suveranul Pontif

Papa Francisc ,,cel pofticios

Vaticanul cere explicații către Instagram după aprecierea unei fotografii ”deocheate” cu o braziliancă.

Vaticanul a cerut reţelei sociale Instagram să facă o anchetă pentru a înţelege modul în care contul oficial al papei Francisc a reuşit să “aprecieze” (adică a dat “like”) o fotografie îndrăzneaţă cu o braziliancă sumar îmbrăcată, relatează AFP şi Reuters, scrie Agerpres.

“Putem exclude faptul că acest like a venit de la Sfântul Scaun, care a contactat Instagram pentru explicaţii”, a declarat pentru AFP un oficial al Vaticanului.

Cine este brazilianca

Natalia Garibotto, în vârstă de 27 de ani, un model brazilian, a încărcat pe Instagram o fotografie în care apare în portjartier, cu fesele goale, în timp ce îşi aranjează cărţile într-un vestiar şcolar.


“Cel puţin voi merge în paradis”, a comentat tânăra blondă pe reţelele de socializare, după ce a observat like-ul ce părea venit de pe contul oficial de Instagram al papei Francisc.

Like-ul”, șters după o zi

 

“Like-ul’, dat pe 13 noiembrie, a fost şters a doua zi de echipa care administrează conturile de social media ale papei.

Evident, Suveranul Pontif nu se ocupă în mod direct de contul său de Instagram, care are 7,4 milioane de urmăritori şi care nu a dat niciodată “like” altor conturi.