Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Părintele Arsenie Boca: „L-a trezit și i-a spus să plece”. Secret pe care ar trebui să-l afle întreaga lume
Ezoteric

Părintele Arsenie Boca: „L-a trezit și i-a spus să plece”. Secret pe care ar trebui să-l afle întreaga lume

Părintele Arsenie Boca: „L-a trezit și i-a spus să plece”. Secret pe care ar trebui să-l afle întreaga lume

Părintele Arsenie Boca, cel mai mare duhovnic român, este cunoscut pentru profețiile sale, dar sunt puțini cei care știu  că preotul ar fi stăpânit bine tainele animalelor, potrivit wordpress.com.

Arsenie Boca: S-a dus direct la un lup care dormea langa un copac de langa drum…

“Parintele Arsenie Boca nu stapanea insa numai tainele oamenilor si ale Cerului ci si pe cele ale animalelor salbatice. Iata un episod povestit de un cetatean care il transporta pe parintele cu carul undeva. Trecand printr-o padure, i-a cerut sa opreasca. A coborat si s-a dus direct la un lup care dormea langa un copac de langa drum. L-a trezit si i-a spus sa plece de acolo pentru ca sperie lumea. Si lupul a plecat! Apoi un cor de pasari a venit deasupra carului si a inceput sa-l psalmodieze cu ciripitul lor vesel865. Parintele le-a multumit si le-a spus sa se intoarca de unde au venit. Si pasarile au procedat intocmai. Altadata era un grup de oameni care s-a intalnit pe carare cu un urs. Oamenii s-au speriat, dar parintele Arsenie s-a dus linistit la urs, l-a pris de o ureche si i-a spus sa se intoarca in padure. Si ursul s-a executat si el intocmai.”

Citește continuarea…