Showbiz

Paula Seling trece prin momente grele. A rămas fără impresarul drag și se pare și fără soț

Paula Seling trece prin momente grele. A rămas fără impresarul drag și se pare și fără soț

Cu doar câteva luni în urmă, Paula Seling vorbea cu multă dragoste despre relația de iubire pe care o are de 17 ani cu partenerul său de viață, Radu Bucura. Între timp lucrurile s-au schimbat radical.

Tot internetul a fost împânzit aseară cu o știre bombă: Paula Seling ar fi divorțat în secret, după 17 ani de căsnicie. Până în acest moment, faimoasa cântăreață nu a dat nici o declarație oficială. Singurul indiciu care ar confirma ruptura este că partenerul de viață nu mai este impresarul ei. Scrie negru pe alb pe contul de Facebook al vedetei, unde cei care vor să o contacteze la diverse evenimente vor apela la Stan Cristian Lucian.

Prima declarație a lui Radu Bucura

De altfel, Radu Bucura, soțul Paulei a recunoscut că nu se mai ocupă de activitatea artistică a vedetei. „Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie.

Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private”, a declarat Radu Bucura presei.

Postarea care le-a dat tuturor de bănuit că ceva nu este în regulă

Nimeni nu știe ce să se fi întâmplat cu cei doi, dar sursele spun că în ultima perioadă Paula și Radu se certau din orice, în plus nu au mai fost văzuți împreună la evenimente mondene. O postare de-a Paulei le-a dat de gândit celor care o iubesc că ceva se întâmplă în viața artistei. „Uneori simți că drumul te duce într-o direcție fără să poți să faci nimic. Ca o frunza pe râu, ca un pasager într-un tren luat la întâmplare.

Dar toate se fac spre bine. Și, cândva, vei înțelege motivul pentru care destinul te-a purtat spre locuri pe care nu le-ai văzut până atunci”, a scris artista pe Instagram.

Deși au refuzat mereu să vorbească despre viața lor privată, probabil că în următoarea perioadă cei doi vor ieși cu o declarație comună, care să infirme sau să confirme zvonurile din lumea mondenă și a showbizului.

Sursă foto: instagram