Lifestyle

Pentru a spori norocul, purtați accesorii metalice. Numerele norocoase din 2021

Pentru a spori norocul, purtați accesorii metalice. Numerele norocoase din 2021

 

Pentru a spori norocul, purtați accesorii metalice. Numerele norocoase din 2021

Bijuteria norocoasă a acestui an este diamantul. Sănătatea și norocul depind de culorile pe care le folosim pentru a decora camera de zi, o cameră extrem de folosită în casă.

În Feng Shui, culorile prezente în sufragerie ne pot influența viața și ne pot schimba averea.

Culorile folosite pentru decorarea sufrageriei trebuie alese prin semnificația lor.

Pentru a crește șansele de succes, pentru sufragerie se recomandă utilizarea culorilor care semnifică toate cele cinci elemente, care aduc cinci tipuri de noroc: foc – faimă, apă – succes în carieră, lemn – bani, metal – mentori, pământ – dragoste, relații.

Experții Feng Shui ne recomandă să adăugăm subtil cele cinci elemente din sufragerie, fără a deranja designul modern sau clasic.

De exemplu, pereții sufrageriei pot fi vopsiți în alb, canapele pot fi gri, iar celelalte elemente pot fi afișate printr-o pictură abstractă care conține culori precum turcoaz, violet și crem.

Dacă nu ne plac picturile, putem folosi vaze, perne mici și obiecte decorative în multe culori care simbolizează cele cinci elemente.

Care sunt culorile norocoase pentru  2021?

2021 este Anul elementului metal Feng Shui, deci pentru a fi în armonie cu energia anului este recomandat să purtați aceste culori: alb, albastru acvatic, bronz și auriu.

De asemenea, pentru a atrage norocul de Revelion, trebuie să aveți o casă curată și să o decorați cu flori roșii, galbene sau portocalii, să purtați ceva roșu și nou și să aveți în buzunar sau în portofel 6 sau 9 monede de aur .

Culori norocoase bazate pe zodiacul tău chinezesc în 2021 Culorile din acest an și culorile simbol pentru metal: alb, argintiu și auriu.

Nu trebuie să neglijați culorile elementului Apă precum albastru, verde sau negru.

Purtați-le pe toate, în special culoarea norocoasă a semnului astrologic:

  • Șobolan – roșu, galben, argintiu
  • Bou – roz, smarald
  • Tigru – gri, bronz
  • Iepure – roz, galben, verde
  • Dragon – roșu, rubiniu, gri
  • Șarpe – Cal galben deschis – alb și argintiu
  • Capră – gri, argintiu
  • Maimuță – galben și roz aprins
  • Cocoș – roz și albastru
  • Câine – galben, maro, albastru acvatic
  • Porc – roșu aprins și galben

 

Semnificația culorii

 Îmbrăcămintea pe care o purtăm în fiecare zi, bijuteriile, încălțămintea și alte accesorii, florile pe care le ținem în casă, precum și obiectele de decor, perdelele și așternutul ar trebui să combine aceste culori.

Alb

Cele mai bune culori pentru casă sunt fildeșul și albul, deoarece sunt cele mai potrivite pentru nervul optic și simbolizează lumina, inima oamenilor. În același timp, mobilierul alb este un simbol al speranței.

De asemenea, este indicat un lemn de culoare deschisă sau o culoare burlywood, deoarece poate stimula cu ușurință inspirația, înțelepciunea și se poate concentra asupra studiilor.

Culorile stridente sau o varietate cromatică foarte largă nu sunt recomandate pentru a împiedica apariția unor influențe negative.

Gri

Griul exprimă gândirea conservatoare și este considerat o culoare foarte sofisticată. Un living gri va părea bogat și luminos. Nicio altă culoare nu poate reprezenta precauție și calm mai bine decât gri.

Alegând această culoare pentru amenajarea interioară a casei dvs., veți crea un spațiu liniștit, care vă va oferi liniștea de care aveți nevoie.

Oamenii care preferă această culoare sunt muncitori și potriviți pentru o carieră în domeniul afacerilor; inspiră încredere și, în general, sunt conservatori.

Cel mai adesea, iubitorii de gri au ales o viață sigură, fără riscuri sau stres, căutând mereu echilibru în tot ceea ce fac.

 

Argint

Argintul este un metal prețios alb și strălucitor. Este asociat cu Luna, feminitatea, apa, principiul feminin, spiritualitatea feminină, protecția și reflexia.

Argintul strălucește și reflectă energia culorilor din jur, motiv pentru care poate fi asortat cu culorile care transmit mesajul dorit: abundență, dragoste, fericire și speranță.

Comparativ cu griul, o altă culoare sofisticată, argintul este o culoare mai optimistă.

Aur

Aurul este culoarea succesului, realizării și triumfului. Asociată cu abundența și prosperitatea, luxul și calitatea, valoarea și eleganța, psihologia acestei culori implică avere, bogăție materială și extravaganță. În doze mici, aurul oferă luminozitate, căldură și atmosferă festivă oricărui spațiu.

Această culoare a împrumutat efectele pozitive asociate soarelui: dragoste, generozitate și cunoaștere. Purtarea bijuteriilor de aur, în funcție de data nașterii, are puterea unui talisman norocos.

Aurul este asociat cu energia masculină și cu puterea soarelui, spre deosebire de argint, care este asociat cu energia feminină și sensibilitatea Lunii.

La cel mai înalt nivel, aceasta este o culoare asociată cu idealuri superioare, înțelepciune, înțelegere și iluminare. Inspiră cunoașterea, spiritualitatea și o înțelegere profundă a sinelui și a sufletului.

 Cu ce culori să îți decorezi casa în 2021

Culorile anului 2021 în ceea ce privește decorul casei vor fi inspirate de mare. Prin urmare, albastrul este centrul atenției, dar și nuanțele verzi.

Alegerea oceanului pentru a defini culorile acestui an se referă la a avea o fluiditate de culori, adâncime și complexitate. La urma urmei, oceanul nu are o singură culoare albastră, ci și nuanțe de tonuri verzi și calme.

Acest palet de culori liniștite este asociat cu recâștigarea calmului în timpul schimbărilor rapide pe care le-am menționat mai devreme.

Alte nuanțe inspirate de mare includ alb nisipos, negru profund și oxigenat, verde mai rece.

În general, acesta este un palet inspirat de natură și este atât de variat încât nimeni nu se va simți limitat la o singură alegere de culoare. În concluzie, culorile anului pot fi folosite pentru diferite materiale și produse, începând de la haine pentru femei și bărbați, accesorii, genți casual sau sport sau articole de design interior.

Armonia culorilor și schemele de amestecare progresează pentru a afișa contraste mai puternice: turcoaz cu gri sau portocaliu strălucitor, potrivit yearly-horoscope.org.