Info Actual

Info Actual > Petclub > Perspectiva din care ne văd pisicile. Oamenii sunt GIGANȚI?
Petclub

Perspectiva din care ne văd pisicile. Oamenii sunt GIGANȚI?

Perspectiva din care ne văd pisicile. Oamenii sunt GIGANȚI?

Perspectiva din care ne văd pisicile. Pisicile văd diferit oamenii. Biologul britanic John Bradshaw a studiat timp de 30 de ani comportamentul felinelor, iar la finalul studiului a menționat că simpaticele feline ne văd ca pe un Guliver în ţara piticilor.

Perspectiva din care ne văd pisicile. John Bradshaw ne explică modurile în care acestea acţionează în preajma oamenilor. Pisicile îşi văd stăpânii ca pe nişte fraţi mai mari care au intenţii bune. 85% din populaţia pisicilor este semi-sălbatică, deoarece oamenii nu au intervenit în procesul lor de imperechere. Din această cauză comportamentul lor faţă de noi este asemănător cu cel al mamelor acestora. Nu vă îngrijoraţi! Legătura dintre mamă şi pui este foarte puternică la feline.

Pisicile ne demonstrează prin comportamentul lor de tandreţe, afecţiunea faţă de noi. Biologul concluzioneză că pisicile aduc păsările şi şoarecii pe care le-au prins, pentru a arăta stăpânilor că hrana procurată prin propriile forțe este de o calitate superioară celei oferită de oameni, potrivit yourdogadvisor.com.