Social

Peste 1.140 de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă până duminică! Sectoarele vizate de reparații

Peste 1.140 de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă până duminică! Sectoarele vizate de reparații

Compania Termoenergetica a publicat recent un comunicat în care a anunțat lucrări ample de reparații. Vor fi înlocuiți 100 de metri de conductă cu diametrul 1.000 de milimetri, dar și elemente prefabricate tip U 20 de bucăţi, urmând să fie montate patru curbe cu diametrul de 1.000 de milimetri pe Magistrala Berceni, în zona Târgului Vitan.

Apa caldă va fi sistată în intervalul miercuri-duminică, iar sectoarele afectate sunt 4 și 5!

Angajații Termonenergetica au anunțat că vor efectua lucrări de înlocuire a conductelor, iar prin urmare, peste 1.140 de blocuri vor rămâne fără apă caldă în aceste zile. Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti, precum şi echipele de intervenţie, funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea defecțiunilor:

„Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătăţirea furnizării agentului termic în cartierul Berceni, în viitorul sezon de funcţionare, mai ales în perioada de iarnă”, au subliniat reprezentanţii Termoenergetica.

Prin poziţia acestei porţiuni de magistrală care a fost pusă în funcţiune în anul 1968, ce are o vechime de peste 50 de ani, se asigură funcţionarea în regim de vară a sistemului de termoficare în cartierul Berceni, în cazul opririi CTE Progresu ori în Sectoarele 2 şi 3, în cazul opririi CTE Sud.

Clienţii au la dispoziţie informaţii suplimentare prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 ori la numărul de telefon gratuit 0800.820.002, dar şi prin aplicaţia Termoalert.

„Punem în practică o soluție prin care să putem comunica permanent și transparent starea sistemului centralizat de încălzire din București. Aplicația mobilă TERMOALERT informează cetățenii în timp real cu privire la starea sistemului. A fost concepută în așa fel încât să furnizeze, direct pe telefon, informații relevante privind funcționarea sistemului și de tip notificare, în cazul unei avarii sau întreruperi în furnizarea agentului termic ce afectează consumatorul”, declara directorul general al Termoenergetica Bucureşti SA, Claudiu Creţu.