Actual Lifestyle

Peste 100 de sicrie și urne funerare au ajuns într-un pârâu. Oamenii își cer revoltați morții. Imagini șocante

Peste 100 de sicrie și urne funerare au ajuns într-un pârâu. Oamenii își cer revoltați morții. Imagini șocante
msn.com

Peste 100 de sicrie și urne funerare au ajuns într-un pârâu după ce o alunecare de teren a afectat un cimitir dintr-o provincie din Italia.

Șoc și groază. Peste 100 de sicrie și urne funerare au ajuns într-un pârâu, după o alunecare de teren. Oamenii își cer revoltați morții. Video

Peste 100 de sicrie și urne funerare au ajuns într-un pârâu. Oamenii își cer revoltați morții. Imagini șocante

Mai mult de o sută de sicrie și urne funerare au ajuns într-un pârâu după ce o alunecare de teren a afectat cimitirul din regiunea Agata dei Goti, provincia Benevento, Italia.

Aproximativ 20 de sicrie și 80 de urne funerare au fost luate de un torent de apă, după ce o aripă a cimitirului din S. Agata dei Goti, în provincia Benevento, s-a prăbușit. Imaginile groazei au fost postate în mediul online.

Șocant este faptul că unele sicrie sau urne aveau inclusiv persoane decedate în interiorul lor.

Familiile celor peste 100 de morți au cerut o ”intervenție urgentă” pentru recuperarea cadavrelor care au ajuns în pârâu.

De asemenea, oamenii strigă, la propriu și cer în gura mare intervenția justiției, pentru a stabili eventuala responsabilitate a administratorilor.

Între timp, a început recuperarea cadavrelor. Acțiunea a fost încredințată unei firme specializate. Până sâmbătă au fost recuperate și identificate 11 sicrie încă închise.

Prima ipoteză este că alunecarea de teren s-a produs din cauza ploilor puternice care au afectat profund regiunea Campania.

Date informative despre localitatea profund afectată de urgia naturii. Benevento este un oraș și comună din Campania, Italia, capitala provinciei Benevento, la 50 de kilometri nord-est de Napoli. Este situat pe un deal la 130 de metri deasupra nivelului mării, la confluența dintre Calore Irpino și Sabato. În 2020, Benevento avea 58.418 locuitori. Este, de asemenea, sediul unui arhiepiscop catolic.

Benevento ocupă locul vechiului Beneventum, inițial Maleventum sau chiar mai devreme Maloenton. Semnificația numelui orașului este evidențiată de fostul său nume latin, care se traduce prin vânt bun sau vânt frumos. În perioada imperială se presupune că a fost fondat de Diomede după Războiul Troian.

Datorită semnificației sale artistice și culturale, Biserica Santa Sofia din Benevento a fost declarată în 2011 ca sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, ca parte a unui grup de șapte clădiri istorice înscrise ca Longobarzi în Italia, Locuri de putere (568-774 d.Hr.).