Actual Diverse

Imagine de coșmar. Mai multe sicrie au ajuns pe șosea, după ce camionul care le transporta s-a răstunat

Imagine de coșmar. Mai multe sicrie au ajuns pe șosea, după ce camionul care le transporta s-a răstunat
Infoactual/arhiva

O imagine de coșmar pe o șosea. Mai multe sicrie deschise, din interiorul cărora se vede materialul alb, fost cândva imaculat, acum pătat de noroi și groază.

Imagine de coșmar. Mai multe sicrie au ajuns pe șosea, după ce camionul care le transporta s-a răstunat

Două camioane au fost implicate într-un accident de coșmar marți seara, pe DN 13, în județul Brașov. Unul dintre camioane era încărcat cu sicrie goale, care au ajuns pe carosabil. Accidentul rutier a avut loc în zona Pădurea Bogății, din județul Brașov.

Din primele informații, reiese că în accident au fost implicate două camioane, din care unul transporta coșciuge goale. Se pare că unul dintre camioane nu a adaptat viteza la condițiile meteo și s-a răsturnat într-o curbă.

Colaj. BZI

Comunicatul Poliției relevă următoarele date:

Marți, 10 ianuarie, în jurul orei 17.00, pe DN13, în zona Pădurea Bogății, a avut loc impactul violent între un autoturism și o autoutilitară. Autoutilitara s-a răsturnat pe partea carosabilă, rezultând doar pagube materiale.

Din fericire, în urma accidentului au rezultat doar pagube materiale. Ambii şoferi au fost testaţi pentru alcool, dar rezultatul a fost negativ.

Imaginile de la fața locului evidențiază imaginea de coșmar: mai multe coşciuge s-au împrăştiat pe carosabil. Se pare că unul dintre conducătorii auto nu a adaptat viteza și s-a răsturnat într-o curbă, au mai precizat oamenii legii de la poliția locală.

Reprezențanții poliției rutiere și locale atrag atenția șoferilor care se află în trafic să fie atenți la drum, condițiile meteo sunt nefavorabile mai ales acum în aceste zile și în special, diminețile și noaptea.

Centrul Infotrafic recomandă, în urma ploilor, lapoviței și ninsorii din ultimele ore, fenomene care s-au produs pe arii extinse, să se circule cu precauție și cu autovehiculele adaptate condițiilor meteo.

Atenție. Pe  principalele șosele se circulă în condiții de carosabil umed, în multe porțiuni de drumuri.