Info Actual

Info Actual > Showbiz > Petale, noua piesă a Stefaniei. Iubita lui Speak a reuşit să strângă o avere din YouTube
Showbiz

Petale, noua piesă a Stefaniei. Iubita lui Speak a reuşit să strângă o avere din YouTube

Petale, noua piesă a Stefaniei. Iubita lui Speak a reuşit să strângă o avere din YouTube

Ştefania, iubita lui Speak a reuşit să strângă o avere din YouTube. Pe cea mai mare platform de streaming video din lume are aproape 500.000 de subscriberi, însă asta nu e tot. Frumoasa brunetă are foarte mulţi admiratori şi pe reţelele de socializare. Stefania, a lansat melodia “Petalele”, in urmă cu trei zile.

Potrivit informațiilor oficiale oferite de site-ul socialblade.com, artista primește lunar de la YouTube o sumă cuprinsă între 2.300 și 37.200 de dolari. Ea și-a făcut cont pe cea mai populară platformă de video în urmă cu aproape trei ani, iar aici publică nu doar melodiile, ci și episoadele de vlog.

Noua piesă lansată de Ștefania, pe locul 4 în trending pe YouTube

În urmă cu trei zile, frumoasa artistă a lansat melodia “Petalele”, iar, în prezent, aceasta se află pe locul 4 în trending pe YouTube.

“Ai niște piese efectiv geniale!! Și, mai presus de asta, ai si o voce de înger! ❤😍😍❤😊💖”/ “Prea tare piesa! Mi-a ajuns la suflet! 💗💕🌺”/ Vai, ai o voce minunată!! Speak, să ai grijă de ea! Casă de piatră!❤❤🐣🥵”/ “Felicitări pentru evoluția în «Asia Express» și pentru tot ce faci”/ “Vreau doar să te felicit. Pentru tot ceea ce ești, pentru tot ceea ce faci. Pentru că esti. Pur și simplu. Există puține persoane în lume care reușesc prin simpla lor prezență să bucure inimile celor din preajmă. Și tu reușești acest lucru. Uită-te în jur. Fără prea multă muncă și mult efort, ai reușit să intri în fiecare suflet care te-a urmărit la un moment dat fie la «Asia Express», fie într-un simplu vlog. Și comentariile de la această melodie sunt toate pozitive; am citit destule și nu am văzut nici măcar unul singur negativ rătăcit. Și mă bucur mult. Meriți tot ceea ce ai. Te rog doar un lucru: rămâi alături de Speak și nu te schimba vreodată. Ești perfectă așa cum ești. Mult succes în continuare. Și felicitări pentru logodnă. Sunteți o pereche minunată.🤗”, câteva dintre miile de comentarii strânse de noua piesă a cântăreței.