Info Actual

Info Actual > Diverse > Pilda genială spusă de Lidia Fecioru. Lecții pentru toți
Diverse

Pilda genială spusă de Lidia Fecioru. Lecții pentru toți

leac

Pilda genială spusă de Lidia Fecioru. Lidia Fecioru, unul dintre cei mai cunoscuți bioenergeticieni din România, a oferit o pildă tuturor oamenilor care tind spre perfecțiune.

Lidia Fecioru a spus, sâmbătă seară, la emisiunea ”Adevăruri ascunse”, că nu există oameni perfecți, dar „există oameni în viață cu care ți-ai dori să treci peste toate”.

Nu există oameni cu care să fie totul perfect, tot timpul, dar există oameni în viață cu care ți-ai dori să treci peste toate necazurile. Aceasta a fost pilda zilei, sâmbătă seară, la Antena 3.

Uitați-vă la ceas! Vedeți că acele ceasului merg doar înainte. De ce credeți? Pentru că nu le mai pasă de ceea ce a trecut”, a spus Lidia Fecioru la emisiunea ”Adevăruri ascunse”.

Lidia Fecioru a oferit câteva sfaturi pentru a avea pentru un venit financiar bun în anul bivolului: ”Lăsați bacșiș de fiecare dată”.

Când găsești bani pe jos e bine să îi iei, pentru că acei bani reprezintă norocul. Atenție! Nu luați bani de la intersecții însă! Dacă ați găsit bani în altă parte e bine să-i păstrați ca talisman, nu să-i cheltuiți. Destinul ne arată că suntem norocoși.