Lifestyle

Pisică unică în lume. Ce se întâmplă cu ochii ei a înnebunit Internetul

Pisică unică în lume. Ce se întâmplă cu ochii ei a înnebunit Internetul

Pe rețelele de socializare o pisică a făcut furori datorită ochilor ei speciali, care o fac unică în lume.

Ivory este o pisică în vârstă de 10 ani, albă, înzestrată cu o calitate aparte. Ochii ei își schimbă culoarea în funcție de vreme.

Boala a făcut-o celebră

Pisica suferă de o boală numită heterocromie, care se manifestă foarte ciudat.

Este important de știut că heterocromia nu este o boală a ochiului și nu afectează vederea.

În unele zile, are ochii în nuanţe de verde și galben fluorescent, iar în alte zile,culoarea se schimbă în galben strălucitor și portocaliu.

„Adesea primesc comentarii despre ochii ei, mai ales că par să-și schimbe culoarea în funcție de vreme, ceea ce este destul de frecvent la oameni. Nu mai văzusem asta niciodată la un animal. Majoritatea oamenilor spun doar cât de frumoasă este sau că, de obicei, au văzut doar pisici cu ochi albaștri sau galbeni.”, a spus stăpâna sa, Gabriela Carvalho, din Canada.

„O fi având Ivory zece ani, însă nivelul ei de energie este incredibil de ridicat”, a continuat stăpâna pisicii.

Gabriela mai are o tovarășă de joacă, o altă pisică, dar care este normală

Cele două au ajuns împreună atunci când Gabriela a vizitat adăpostul de pisici pentru a dona hrană. Deși stăpâna sa nu intenționa să adopte o altă pisică, întrucât tocmai pierduse o pisică pe nume Luna, personalitatea lui Ivory a cucerit-o instant.

În ciuda faptului că Ivory este o pisică bătrână, aceasta este foarte jucăușă și adoră să „ciripească” atunci când vede păsări și să prindă veverițe, potrivit dcmedical.ro