Info Actual

Info Actual > Showbiz > Plantă magică pentru femei! Dana Săvuică: Una dintre proprietăți este de longevitate!
Showbiz

Plantă magică pentru femei! Dana Săvuică: Una dintre proprietăți este de longevitate!

Plantă magică pentru femei! Dana Săvuică: Una dintre proprietăți este de longevitate!

Plantă magică pentru femei! În cadrul unui interviu acordat pentru DC News, Dana Săvuică și dr. Florin Ioan Bălănică au vorbit despre proprietățile nebănuite ale rozmarinului.

“Apropo de longevitate, eu beau în fiecare zi apă cu conținut, extract pur de plante medicinale. Una dintre ele este cu rozmarin, iar una dintre proprietățile rozmarinului este de longevitate. A fost descoperită într-un sat din Italia, pe Coasta Amalfitană, în Acciaroli, acolo unde majoritatea oamenilor trăiesc peste 100 de ani, lejer. Și toată lumea își punea întrebarea: De ce? Cum reușesc oamenii ăștia?

Plantă magică pentru femei! Dana Săvuică: Resursele necesare ca să trăim frumos, mult, bine, sănătos

Ei, se pare că ei beau, mestecă și bagă în mâncare rozmarin, uite așa, îl mestecă pur și simplu. Deci iată, natura de fapt, cea care ne-a creat, tot ea ne dă resursele necesare ca să trăim frumos, mult, bine, sănătos, dar pentru asta trebuie să ne informăm”, a spus Dana Săvuică, în exclusivitate pentru DC NEWS .

Soluția pentru longevitatea la bărbați

“Există în aceeași zonă a Italiei, populația masculină cea mai longevivă. De ce? Pentru că acolo există un vin care se numește Cannonau și care este cel mai bogat în resveratrol. Asta nu înseamnă să îndemn populația României să se apuce de băut vin, pentru că așa s-ar putea să se înțeleagă, că nouă de place treaba asta. Un pahar sau două de vin bogat în resveratrol nu strică”, a completat medicul Florin Ioan Bălănică.