Info Actual

Info Actual > Showbiz > Plouă cu demisii la Realitatea PLUS! De ce a ales să plece Mariana Zberianu?
Showbiz

Plouă cu demisii la Realitatea PLUS! De ce a ales să plece Mariana Zberianu?

Plouă cu demisii la Realitatea PLUS! De ce a ales să plece Mariana Zberianu? Jurnaliștii Cristian Rogozan și Florentina Bălășoiu au demisionat în ultimile săptămâni de la Realitatea PLUS. Azi, a venit și rândul Marianei Zberianu. Aceasta și-a anunțat demisia chiar pe pagina sa de Facebook.

„Azi mi-am dat demisia de la Realitatea. Sunt opt ani de muncă aici, în care am lucrat alături de oameni extraordinari, am realizat lucruri minunate și nu o spun eu (pentru că cei care mă cunosc foarte bine știu că sunt mult prea modestă), ci voi cei care ne-ați fost alături, în toți acești ani, fie că vorbim de telespectatori, invitați, prieteni sau familie.

Tututor vă multumesc pentru această experiență! În ultima vreme însă, din cauza schimbărilor care s-au făcut la Realitatea, nu mă mai regăsesc în acest proiect. În cei peste 16 ani de când sunt jurnalist, atunci când am simțit că nu mai pot face lucrurile în care cred cu tărie, am decis să fiu deschisă unei noi experiențe. Vă îmbrățisez cu drag! PS Mulțumesc, Theo, Sorin!”, a fost mesajul Marianei Zberianu.

Jurnalista era prezentatoare la realitatea din 2012. Mariana Zberianu lucra de aproape opt ani la Realitatea TV, unde a prezentat mai multe emisiuni, printre care Perspektiva. Înainte de Realitatea, a lucrat la TVR Iași (aproape trei ani) și la Antena 1 (peste patru ani).