Info Actual

Info Actual > Diverse > Poartă masca! Fii responsabil! Imagini devenite virale
Diverse

Poartă masca! Fii responsabil! Imagini devenite virale

Poartă masca! Fii responsabil! Imagini devenite virale

Poartă masca! Fii responsabil! Imagini devenite virale.

A ieșit la plimbare pe străzile Londrei, îmbrăcat doar într-o mască de protecție. Bărbatul care i-a șocat pe londonezi, plimându-se gol și imperturbabil printre ei, s-a dovedit a fi un american. Timothy Shieff are 32 de ani, s-a născut în Conneticut, SUA, și a devenit cunoscut după ce a participat la trei competiţii American Ninja Warrior, ajungând, în 2018, în finala concursului cu obstacole.

Tim Shieff este o mică vedetă pe rețelele de socializare, având peste 171.000 de urmăritori pe YouTube şi mai mult de 85.000 pe Instagram. Conform Dailymail, Tim Shieff a produs un adevărat șoc printre iubitorii stilului vegan, după ce a declarat că veganismul aproape că i-a blocat funcțiile corpului.

În 2017, el apăruse în filmul “What the Health?”, difuzat pe Netflix, un documentar care critică impactul consumului de carne, ouă şi produse animale asupra sănătăţii şi care pledează pentru o dietă bazată pe plante.

Man walks down Oxford Street wearing JUST face mask 'G-string ...

Acesta s-a plimbat pe străzile Londrei, ca semn de protest împotriva obligativității purtării măștii. În fața palatului Buckingham, de exemplu, le-a vorbit trecătorilor despre mesajul său, conform elcaso.elnacional.cat.

„Am venit să vă vorbesc. Nouă, oamenilor, trecem prin ceea ce trecem în prezent, în parte parte din cauza faptului că ne-am desprins de natură și de Dumnezeu. Aveam nevoie de o nouă orientare, pentru binele general al umanității”.

Brite bedeckt lediglich seine Kronjuwelen mit Corona-Maske | Welt