Info Actual

Info Actual > Showbiz > Poarta sau nu peruca Neti Sandu? Misterul a fost deslusit!
Showbiz

Poarta sau nu peruca Neti Sandu? Misterul a fost deslusit!

Poarta sau nu peruca Neti Sandu? Misterul a fost deslusit!

Poarta sau nu peruca Neti Sandu? Coafura pe care o  de foarte multi ani, fanii incepand sa se intrebe daca nu cumva prezentatoarea de la Pro TV are peruca. Ea a spus adevarul in urma cu ceva timp.

Una dintre veteranele postului PRO TV a avut dintotdeauna aceeași coafură bob, tunsă mereu „la linie”, și un păr negru lucios care a făcut telespectatorii să se întrebe de cele mai multe ori dacă nu cumva poartă perucă.

231In cadrul unui eveniment la care a participat in urma cu ceva timp, vedeta a spulberat misterul: nu, nu poartă perucă! Neti a și glumit pe seama acestui subiect, spunând că a investit în una scumpă, care să pară naturală.

„Da, am investit într-o perucă scumpă, nu vezi cum e?”, a spus Neti râzând ironic.

In cadrul unui interviu recent, Neti Sandu a dezvaluit pentru Revista Viva! cum s-a schimbat viata sa de la inceputul pandemiei de Covid-19.

„Stilul e diferit din mai toate punctele de vedere! Plec și mă întorc cu aceeași mașină, condusa de același sofer! Trecem în fiecare dimineață pe lângă trei echipaje de poliție și nu ne-a oprit nimeni niciodată.

Avem și eu, și soferul mască, mănuși! Ne dezinfectam! Ajung în redacție, din nou, dezinfectant. Apoi, mă duc la machiaj, curăț masa, pensulele. La fel se întâmplă și cu biroul în care stau.

Pentru că ajung prima, dezinfectez calculatorul și tot ce este acolo. Până la plecare mă mai spăl de câteva ori pe maini, iar cu dezinfectant nu mă mai dau la fel de des ca la început, pentru că mi-am făcut răni la mâini. Iar dacă mă duc și la cumpărături, sterilizarea de acasă dureaza cam cât shopping-ul, cu dat totul la spălat!

Și, în afară de toate astea, scrisul e diferit pentru că e greu de interpretat un mercur, de exemplu, în casa drumurilor, din poziția stând acasă! Zilnic! Și sâmbăta și duminica! Înainte îmi era greu să spun lucruri diferite pentru weekend, dar acum e mai rău decât un weekend normal. Și stau și mă gândesc cum s-au putut anestezia planetele ca să țină o omenire pe loc, ba mai mult, să-i și suprime pe oameni”, a declarat Neti Sandu pentru revista VIVA!

Am atins un nivel superior de singurătate

Neti Sandu a recunoscut ca traverseaza cu greu aceasta perioada, mai ales ca locuiește singura si trebuie sa isi faca singura cumparaturile.

„La nivel personal îmi e greu pentru că îmi fac singură cumpărăturile și trebuie să stau la coadă ca să intru în magazin și nu mă pot duce mai des. Si atunci, am de cărat! Nu sunt familiarizată cu comandatul online, că nu-mi place să-mi aducă altceva decât ceea ce am cerut.

Nepoatele sunt la ele acasă, s-au grupat într-o singură casă și eu sunt la celalalt capăt al orașului și înfrunt singură pandemia. De-aia am și spus că am atins un nivel superior de singurătate, pe care, de bunăvoie nu l-aș fi atins! Dar, din punctul acesta de vedere, i-am mulțumit virusului. Nepoatele nu au riscat să traverseze orașul și bine au făcut”, a mai adăugat aceasta pentru sursa citată.