Diverse

Poliția a deschis o anchetă după ce mașina de lux a lui Cristiano Ronaldo s-a înfipt într-un zid

Poliția a deschis o anchetă după ce mașina de lux a lui Cristiano Ronaldo s-a înfipt într-un zid

Starul de la Manchester United a aflat că Bugatti-ul său a fost implicat într-un accident. Mașina a fost distrusă în urma impactului.

Fotbalistul Cristiano Ronaldo a plecat în vacanță, alături de Georgina, soția sa, în Majorca. Au luat copiii, s-au suit pe iahtul lor de lux și au pornit să navigheze.

Ronaldo a cerut să îi fie transportate de la Manchester, pentru a le avea la dispoziție în vacanță, mașina sa Bugatti Veyron, a cărei viteză maximă este de 253 mile/h și un Mercedes-Benz G-Class, care este al soției, scrie The Sun.

Din păcate, mașina de 1,7 milioane de lire sterline a starului de la Manchester United a fost implicată într-un accident și a fost găsită înfiptă într-un zid. Partea din față a vehiculului a fost distrusă, însă anchetatorii vor să afle dacă a  mai fost implicat vreo altă mașină în această situație.

 Poliția a deschis o anchetă în acest caz

Autoritățile din Majorca susțin, în urma informațiilor aflate până acum, că nu a existat nicio victimă umană și la volan nu era celebrul fotbalist. Conform The Sun, cel care conducea acest Bugatti a pierdut controlul și a derapat într-un zid în Bunyola, Palma de Majorca.

Șoferul nu a prezentat răni grave și a semnat un proces verbal de accident.

Bolidul avariat în accident al fostului „Balon de Aur” face parte din parcul auto de lux pe care îl deține, în valoare de 17 milioane de lire sterline. În acest parc auto sunt incluse și un Aston Martin, Bentley și un Ferrari Monza, precum și un model ediție limitată Bugatti Centodieci de 8,5 milioane de lire sterline. Celebra firmă Bugatti a produs doar zece astfel de mașini.

Pagubele sunt substanțiale în urma accidentului și nu s-a făcut nicio precizare cine va suporta reparația limuzinei, dacă ea este posibilă.