Lifestyle

Pompierii militari intervin la singerea unui incendiu izbucnit în sudul Capitalei, în zona Bulevardului Metalurgiei

Pompierii militari intervin la singerea unui incendiu izbucnit în sudul Capitalei, în zona Bulevardului Metalurgiei. A fost emisă și o atenționare RO-ALERT prin care bucureștenilor li se cere să evite zona.

Pompierii militari intervin la această oră la un incendiu izbucnit în sudul Capitalei, în zona Bulevardul Metalurgiei. Sunt degajări mari de fum, iar la fața locului se află 20 de autospeciale cu apă și spumă – a declarat, cu puțin timp în urmă, pentru Radio România Actualități, reprezentantul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, sublocotenentul Bogdan Toma.

Slt. Bogdan Toma: ”Vorbim de o suprafaţă de aproximativ 1.000 de metri pătraţi. Este vorba de două hale pe structură metalică. În interiorul acestora sunt depozitate paletizat mai multe materiale din industria alimentară, depozitate în recipiente din plastic, ceea ce a şi condus la degajarea masivă de fum. Este vorba de cutii cu icre, peşte. În acest moment toate acţiunile noastre se concretizează pentru localizarea şi stingerea incendiului, astfel încât să nu se propage şi la alte unităţi învecinate.”

La fața locului sunt 24 de autospeciale de stingere, trei autoscări, o autospecială pentru descarcerare, două  ambulanţe SMURD şi o unitate de Terapie Intensivă Mobilă Forte. Bulevardul Metalurgiei este în întregime închis, de către echipaje ale poliţiei, astfel se asigură un acces cât mai rapid spre locul intervenției.