Lifestyle

Povestea emoționantă a lui Rocco: Familia lui a decis să renunţe la el

Povestea emoționantă a lui Rocco: Familia lui a decis să renunţe la el

Rocco este un Ciobănesc German care nu a avut norocul să-și găsească din prima o familie potrivită. În momentul în care proprietarii săi au aflat că așteaptă un copil, l-au abandonat.

Rocco, un patruped în vârstă de 3 ani, s-a trezit dintr-o dată la un adăpost de animale, singur, trist și abandonat. Ciobănescul German nu și-a putut explica niciodată motivul acestui abandon. Din fericire pentru el, o femeie care a vizitat adăpostul, văzându-l pe bietul câine tremurând ca o frunză, speriat şi stresat de toate zgomotele şi de persoanele necunoscute care treceau prin adăpost, nu a pierdut timp şi a postat imediat un videoclip cu biata creatură lipsită de apărare, în speranţa că cineva va veni să-l ajute.

Salvarea nu a întârziat să apară

Un voluntar al organizaţiei DFW Shepherd Rescue, Preethi Pillaipakkam, l-a luat imediat pe Rocco acasă cu el.

„Un adăpost poate fi foarte stresant, nu este un loc pentru câini precum Rocco”, a spus Preethi. „Nici nu a vrut să intre în maşină, era foarte speriat. S-a ascuns în spatele banchetei…”

Când a ajuns în locuința sa temporară, Rocco era fosrte confuz în continuare, dar, dar, datorită prezenţei unui alt Ciobănesc German, a reuşit să se împrietenească şi chiar să se joace – un mare pas înainte pentru el!

Cea care l-a salvat pe Rocco a creat o pagină de Instagram dedicată în întregime Ciobănescului German. Cererile de adopţie pentru acest minunat căţeluş au sosit în număr impresionant, datorită expunerii online, iar în scurt timp Rocco şi-a găsit o familie adoptivă care să poată avea grijă de el, potrivit LiveBiz.